Starfield Metacritic skor saçmalığı

Bu sorunu Spider-Man (far from Home) filmin, de de yaşamıştık, biz kuzenler ile küfür ederek Salon'dan çıkarken yine fanlar olumlu yorumlar basmaya başlamıştı -kuzen: Bunlar kafayı yemiş
Yine de o kadar ön yargılı olmamak lazım. Objektif olarak bakarsak bahsettiğiniz film ortalama bir film ve hak ettiği skoru da almış zaten. Olaylara aşırı duygusal yaklaşırsanız Metacritic ve IMDB'deki full 0 ya da 10 basan trollerden farkınız kalmaz.

Tüketim ürünlerinin puanı son kullanıcı için bir şey ifade etmemeli. Ki userscore'a direkt bakılmamalı. Kulanıcılar oyun bileşenlerini değil, oynarken hissettiklerinden ve oyunun başından kalkınca nasıl hissettiğine göre puanlarlar. Bu his meselesi de tamamen kişiseldir. Ben Starfiled oynarken gayet keyif ala ala oynadım ve puanım yüksek olabilir, elalemin biri de zevk almaz gider 0 basar. Bu userscore altı hep böyleydi ve böyle olmaya devam edecek. Sektöre bir zararı yok çünkü artık kullanıcılar puanlara bile bakmıyorlar.
Bir de bir oyunu öven bir içerik üreticisi kesin para alıyor diye teori sıkmayın artık, çok komik gözüküyor.

Tami tamina 7 lik bir oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Adamlar reklam ile yönetiyor kanalları'nı, ben neden para alıyorlar demiyorum bura da YouTube,lara kızmıyorum gayet normal yaptıkları, "ben Bethesda stüdyo'sunu seviyorum" (demek yetmiyor) örnek konumuz: (Bethesda Games, in Blade Oyunu'nu yapacak olması) Bethesda'nın oyunun içinden geçmesinden endişeliyim biraz, -Starfield hakettiği eleştiriyi almadı. Yerden Yere vurulmalıy'dı, oyunun en çok Oynanan'lar Listesin'de ilk 100'e girmiş olması ve aldığı puan ise cabası stüdyo'nun yaptığı Hata'dan ders çıkarmasını engelleyecek seviyede unsurlar bunlar stüdyo bu sonuçlara bakarak Blade oyununu ele alırsa bunun o zaman sektöre bir zararı var mı yok mu hep beraber anlarız. Konumuz kesinlikle zevk ve renk değil istersek sen ben Herkes'in kötü dediği oyuna mükemmel diyebiliriz, bizler buna saygı duymak zorundayız bu senin, benim ve bizim görüşümüz.

Ben şahsen bir saçmalık göremiyorum ortada. 7'lik bir oyun bana göre de. Puan hakkım olsa ve 10 üzerinden versem ben de 7 verirdim. Oyunun genişliği, içerik zenginliği vb konularda gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Görevlerin alakası, bağlanması, ilerlemesi vs de hoş.

Eski nesil grafik gibi hissettirmesi, sistem dostu olmaması ve bazı optimizasyon sorunları nedeniyle de 3 puan kırardım.

Mesela ben daha fazla uzay simülasyonu olmasını isterdim, gemi sürme, üslere inme kalkma, gezegenler arası seyahat vb şeylerin daha detaylı olmasını isterdim. Ama bundan puan kıramam. Sonuçta simülasyon değil RPG etiketiyle çıktı oyun.

Ama yine söylüyorum. Bu oyunda hüsrana uğrayanlara tavsiyem Elite Dangerous olur. Daha iyi bir yapım bence. Özellikle uzay simülasyonuna yakın bir şeyler arıyorsanız. Ki görevleri, içerikleri de fazlasıyla iyidir.

Günümüzde bir oyun 9’un altıysa iyi olmuyor. 7 ortalama vasat bir puana döndü zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…