Starfield oynanır mı?

murty0

Hectopat
Game Pass'ten indiriyorum şu an, oynayacak oyun bulamadım, şöyle arkama yaslanıp uzun soluklu oynayabileceğimi düşündüğüm için Starfield'i indirmeye karar verdim. Tavsiye eder misiniz? Vereceğiniz rehber niteliğinde tavsiyeler var mıdır?

Game Pass'te yer alan diğer hikayeli oyun önerilerinize de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanır ancak optimizasyon sorunları olduğunu unutmamak lazım. İçerik anlamında iyi bir oyundur.

İlk çıktığı gün indirmiştim aslında ama dediğiniz gibi optimizasyon sorunları var dı o zaman da, inanılmaz drop vs yediğim için oynamadan silmiştim. Halen öyle mi?

Game Pass'ten indiriyorum şu an, oynayacak oyun bulamadım, şöyle arkama yaslanıp uzun soluklu oynayabileceğimi düşündüğüm için Starfield'i indirmeye karar verdim. Tavsiye eder misiniz? Vereceğiniz rehber niteliğinde tavsiyeler var mıdır?

Game Pass'te yer alan diğer hikayeli oyun önerilerinize de açığım.

Tavsiye ederim şahsen beni eğlendirdi ama ne kadarlık bir oynanış süresi beklediğinize bağlı optimizasyon sorunları son ekran kartı güncellemeleri ile sadece biraz giderilebildi problem var yani bilgisayarınız çok iyi değilse sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bende Starfield ve Cyberpunk arasında kaldım?

Satın almak için mi yoksa kütüphanenizden seçip oynamak içinmi

Son düzenleme:
Adını daha önce hiç duymadığım ama çok eğlenerek oynadığım iki oyunu tavsiye ederim.

Gears Of War 4 ve Gears 5.

Oyunun hikayeleri birbiri ile bağlantılı. 1,2 ve 3. oyunları çok eski olduğu için oynamak yerine Youtube üzerinden hikayesinin özetini izlemeni tavsiye ederim.

Tavsiye ederim şahsen beni eğlendirdi ama ne kadarlık bir oynanış süresi beklediğinize bağlı optimizasyon sorunları son ekran kartı güncellemeleri ile sadece biraz giderilebildi problem var yani bilgisayarınız çok iyi değilse sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Satın almak için mi yoksa kütüphanenizden seçip oynamak içinmi

Satın almak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı