Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.461 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Nur yıldırım isimli arkadaşın başlattığı imzaya destek verelim. Umarım isteğimiz olur güzelce oyun oynarız. Buraya tıklayabilirsiniz.
Nur yıldırım isimli arkadaşın başlattığı imzaya destek verelim. Umarım isteğimiz olur güzelce oyun oynarız. Buraya tıklayabilirsiniz.
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 26 Ağustos 2023 #2 Harleen dedi: Nur yıldırım isimli arkadaşın başlattığı imzaya destek verelim. Umarım isteğimiz olur güzelce oyun oynarız. Buraya tıklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben 3 kere imzaladım bunu. Gören herkes imzalarsa çok güzel olur.
Harleen dedi: Nur yıldırım isimli arkadaşın başlattığı imzaya destek verelim. Umarım isteğimiz olur güzelce oyun oynarız. Buraya tıklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben 3 kere imzaladım bunu. Gören herkes imzalarsa çok güzel olur.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #3 Harleen dedi: Nur yıldırım isimli arkadaşın başlattığı imzaya destek verelim. Umarım isteğimiz olur güzelce oyun oynarız. Buraya tıklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten her türlü destek alır bu? Ben üşendim yapmadım.
Harleen dedi: Nur yıldırım isimli arkadaşın başlattığı imzaya destek verelim. Umarım isteğimiz olur güzelce oyun oynarız. Buraya tıklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten her türlü destek alır bu? Ben üşendim yapmadım.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Hocam böyle şeylere bakmıyor oyun firmaları.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 Bethesda gibi büyük oyunlarında Türkçe dil desteği olmayan bir firmanın ilgisini bu tür şeylerle çekebileceğimizi sanmıyorum, zira artık büyük oyun firmalarının ilgisini fiziksel temas ile bile çekemiyoruz. Yine de güzel bir girişim.
Bethesda gibi büyük oyunlarında Türkçe dil desteği olmayan bir firmanın ilgisini bu tür şeylerle çekebileceğimizi sanmıyorum, zira artık büyük oyun firmalarının ilgisini fiziksel temas ile bile çekemiyoruz. Yine de güzel bir girişim.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 26 Ağustos 2023 #6 İlgisini çekmesek bile yapın hocam ne zararı dokunacak iki dk’lık iş zararı olmaz faydası olur.
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 26 Ağustos 2023 #7 voici cest moz dedi: Hocam böyle şeylere bakmıyor oyun firmaları. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Korece ve Arapça dil desteği eklenmişti. Sesinizi çıkarmadığınız sürece kimse sizi umursamaz arkadaşlar.
voici cest moz dedi: Hocam böyle şeylere bakmıyor oyun firmaları. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Korece ve Arapça dil desteği eklenmişti. Sesinizi çıkarmadığınız sürece kimse sizi umursamaz arkadaşlar.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #8 Arkadaşlar siz iyi misiniz? Oyun daha çıkmadan neredeyse tamamı toplanmış imzaların ve siz hala buna mı sinirleniyorsunuz? Oyun çıkmaya yakın insanlar bu siteyi çokça görecek ve 1 günde tüm imzalar toplancak hiç mi görmediniz bu tarz olayları?
Arkadaşlar siz iyi misiniz? Oyun daha çıkmadan neredeyse tamamı toplanmış imzaların ve siz hala buna mı sinirleniyorsunuz? Oyun çıkmaya yakın insanlar bu siteyi çokça görecek ve 1 günde tüm imzalar toplancak hiç mi görmediniz bu tarz olayları?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 26 Ağustos 2023 #9 voici cest moz dedi: Hocam böyle şeylere bakmıyor oyun firmaları. Genişletmek için tıkla... Araplar ve Koreliler dillerini nasıl ekletti o zaman?
voici cest moz dedi: Hocam böyle şeylere bakmıyor oyun firmaları. Genişletmek için tıkla... Araplar ve Koreliler dillerini nasıl ekletti o zaman?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #10 Zaten açılmıştı geçen böyle bir konu?