Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.667 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #31 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: RDR Online dışında Bunlar var zaten Hocam hesabımın linkini zaten bırakmıştım hepsi var bunların Genişletmek için tıkla... O halde geriye pixel kalıyor ama onlarda size göre değil önerebileceğim başka bir şey kalmadı maalesef.
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: RDR Online dışında Bunlar var zaten Hocam hesabımın linkini zaten bırakmıştım hepsi var bunların Genişletmek için tıkla... O halde geriye pixel kalıyor ama onlarda size göre değil önerebileceğim başka bir şey kalmadı maalesef.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #32 Mr.Anyone dedi: O halde geriye pixel kalıyor ama onlarda size göre değil önerebileceğim başka bir şey kalmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sepeti alıyorum teşekkür ederim
Mr.Anyone dedi: O halde geriye pixel kalıyor ama onlarda size göre değil önerebileceğim başka bir şey kalmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sepeti alıyorum teşekkür ederim
Weeping Angel Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 379 Çözümler 3 18 Kasım 2023 #33 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Hocam izometrik kamera açısı sevmiyorum bana bildiğin savaşlı dövüşlü mesela Dying Light gibi bir oyun lazım Genişletmek için tıkla... Hocam izometrik kamera açısı ve sıra tabanlı savaş sistemi oyunlarda en nefret ettiğim 2 şeydi. Buna rağmen Baldur's Gate 3 şu an favori oyunum.
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Hocam izometrik kamera açısı sevmiyorum bana bildiğin savaşlı dövüşlü mesela Dying Light gibi bir oyun lazım Genişletmek için tıkla... Hocam izometrik kamera açısı ve sıra tabanlı savaş sistemi oyunlarda en nefret ettiğim 2 şeydi. Buna rağmen Baldur's Gate 3 şu an favori oyunum.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #34 Weeping Angel dedi: Hocam izometrik kamera açısı ve sıra tabanlı savaş sistemi oyunlarda en nefret ettiğim 2 şeydi. Buna rağmen Baldur's Gate 3 şu an favori oyunum. Genişletmek için tıkla... Ama işte ben yakın kameracı + yakın dövüş severim o yüzden 800 lira çöpe atmama gerek yok
Weeping Angel dedi: Hocam izometrik kamera açısı ve sıra tabanlı savaş sistemi oyunlarda en nefret ettiğim 2 şeydi. Buna rağmen Baldur's Gate 3 şu an favori oyunum. Genişletmek için tıkla... Ama işte ben yakın kameracı + yakın dövüş severim o yüzden 800 lira çöpe atmama gerek yok
nihaserme Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #35 Starfield 3060 ile 40 FPS üstüne çıkmıyor ayar fark etmeksizin. Ben olsam para harcamazdım.