Starfield vs Cyberpunk vs ETS vs Rust

0zymandias

Hectopat
Daha fazla  
Evet sonunda Starfield çıktı (uzun süredir bekliyordum) ve dün akşam yüklemeye başladım. Şu an 60 70GB indi ancak ben 60 70GB inene kadar oyunun incelemelerini bayağı bir inceledim ve oyun pek hoşuma gitmedi (optimizasyon, grafik, oynanış vs). O yüzden steamimde halihazırda olan ve hiç oynamadığım cyberpunka ve eskiden sevdiğim ETS ve deneyimlemek istediğim Rust gözüme takıldı. Sizce 140 GB Starfield mı indireyim yoksa 140 GB'a 3 oyun mu indireyim karar veremedim ve seçimi size bıraktım.

Evet sonunda Starfield çıktı (uzun süredir bekliyordum) ve dün akşam yüklemeye başladım. Şu an 60 70GB indi ancak ben 60 70GB inene kadar oyunun incelemelerini bayağı bir inceledim ve oyun pek hoşuma gitmedi (optimizasyon, grafik, oynanış vs). O yüzden steamimde halihazırda olan ve hiç oynamadığım cyberpunka ve eskiden sevdiğim ETS ve deneyimlemek istediğim Rust gözüme takıldı. Sizce 140 GB Starfield mı indireyim yoksa 140 GB'a 3 oyun mu indireyim karar veremedim ve seçimi size bıraktım.

Cyberpunk, Starfield'ın sorunları çözülene kadar( çözülecek gibi durmuyor) sizi götürür. Bence bir Cyberpunk 2077 deneyin.

Starfield'ı bekle illa oynamak istiyorsan yoksa iade et bence. Bütçesine göre o kadar da iyi oyun değil sırf Bethesda oyunu diye bekledik ama yani sonrası malum. Cyberprunk biraz daha bekle istersen DLC'si çıkınca başla. ETS ve Rust oynanır her türlü ama bir önerim olacak eğer strateji oyunlarını seviyorsan net Shadow Tactics'e bak muhteşem oyundur, en azından bana göre.

Starfield'ı bekle illa oynamak istiyorsan yoksa iade et bence. Bütçesine göre o kadar da iyi oyun değil sırf Bethesda oyunu diye bekledik ama yani sonrası malum. Cyberprunk biraz daha bekle istersen DLC'si çıkınca başla. ETS ve Rust oynanır her türlü ama bir önerim olacak eğer strateji oyunlarını seviyorsan net Shadow Tactics'e bak muhteşem oyundur, en azından bana göre.

Game Pass hocam.

Game Pass hocam.
Game Pass aldım bende onun için sildim başka oyunlara bakıyorum. Şuan eğer sistemin çok iyi değilse ve bethesda oyunlarını sevmiyorsan oynama bence hevesin kaçar. Bir de dediğim gibi eğer DLC'yi çıkınca oynamam dersen Cyberprunk oyna ama bence bekle büyük bir şey geliyor gibi. ETS ve Rust idare eder. Game Pass'ten de oynayabilirsin boşa gitmesin dersen ordan da oyun önerebilirim istersen.

Game Pass aldım bende onun için sildim başka oyunlara bakıyorum. Şu an eğer sistemin çok iyi değilse ve Bethesda oyunlarını sevmiyorsan oynama bence hevesin kaçar. Bir de dediğim gibi eğer DLC'yi çıkınca oynamam dersen cyberprunk oyna ama bence bekle büyük bir şey geliyor gibi. ETS ve Rust idare eder. Game Pass'ten de oynayabilirsin boşa gitmesin dersen oradan da oyun önerebilirim istersen.

Game Pass'im uzun süreli o yüzden dert etmiyorum. Sistemim iyi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı