Starfield vs Eldenring

Sizce Starfield vs Elden Ring hangisi tabii ki çıkmadan bilemeyiz ama merak ettim düşüncelerinizi.
İkisi de şaka bir yana şu anlık net Elden Ring. Starfield çıkmadan bir şey diyemeyiz, ki Starfield'ı ön sipariş etmiş, şu anda en çok beklediği oyun olan ve sırf Starfield'ın özel dizaynlı Xbox kolunu sipariş verebilmek için binbir türlü sıkıntıya giren biri olarak Elden Ring'in kalitesini geçebileceğini sanmıyorum.

Hangi kafayla elden ring diyorsunuz Allah aşkına. Starfield çok çok çok daha büyük bir oyun. İçinde ne ararsan var oyunun Allah aşkına. Farklı farklı gezegenler farklı kültürler farklı yan görevler.

Hangi kafayla elden ring diyorsunuz Allah aşkına. Starfield çok çok çok daha büyük bir oyun. İçinde ne ararsan var oyunun Allah aşkına. Farklı farklı gezegenler farklı kültürler farklı yan görevler.

Şimdi Elden Ring kesinlikle küçük görülebilecek bir oyun değil, muazzam bir oyun olduğu gerçek.
Ama konu Starfield olduğu zaman iş değişir. Şahsen potansiyeli yüzünden Starfield alırdım.

Sizce Starfield vs Elden Ring hangisi tabii ki çıkmadan bilemeyiz ama merak ettim düşüncelerinizi.

Elden Ring'i Torrent oynadıktan sonra fiyatını hakeder mi onu söylemek çok zor fakat oyun benim ilk souls oyunum olup aşık etti resmen. PC'de bir günde 9 saat oynadığım GoW ve Elden Ring vardır sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…