DimensionX Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 343 6 Temmuz 2021 #1 Başlıkta da belirttiğim üzere starfield Xbox One a gelecek mi? Series S ve One X arasında kaldığımdan soruyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Başlıkta da belirttiğim üzere starfield Xbox One a gelecek mi? Series S ve One X arasında kaldığımdan soruyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #2 Hayır. Sadece yeni konsollara ve PC'ye gelecek.
DimensionX Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 343 6 Temmuz 2021 #3 bloodiron9 dedi: Hayır. Sadece yeni konsollara ve PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
bloodiron9 dedi: Hayır. Sadece yeni konsollara ve PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #4 DimensionX dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #5 bloodiron9 dedi: Hayır. Sadece yeni konsollara ve PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an da bir şey değiştiri mi? Oyun Xbox One'a gelecek mi? OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam şu an da bir şey değişti mi? Oyun Xbox One'a gelecek mi? Genişletmek için tıkla...
bloodiron9 dedi: Hayır. Sadece yeni konsollara ve PC'ye gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an da bir şey değiştiri mi? Oyun Xbox One'a gelecek mi? OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam şu an da bir şey değişti mi? Oyun Xbox One'a gelecek mi? Genişletmek için tıkla...
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam şu an da bir şey değişti mi? Oyun Xbox One'a gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bir değişiklik yok. Sadece yeni nesile gelecek.
OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam şu an da bir şey değişti mi? Oyun Xbox One'a gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bir değişiklik yok. Sadece yeni nesile gelecek.