Starfield Xbox Store'da Zamlandı!

1035 TL'ye 3 yıllık Game Pass Ultimate alınması en mantıklı hamleydi önümüzdeki 3 yıl için. Gamepass iyice değerli hale gelecek yeni oyunlarla.

Konu Starfield olduğu ve paylaşacağım başlığı görene kadar bizzat kendimin bilmediğim ve öğrendikten sonra yararlandığım için, belki bu başlık bazı arkadaşlarımıza yardımcı olabilir. amd-bedava-starfield-veriyor

@chaturanga bende şu an 2 yıl 4 aylık kaldı. Ama yine alıyorum, hatta kutulu sürüm çıkarsa iade edip kutulu alacağım.

Anladım hocam tabi alınabilir o başka konu ama uygun fiyata legal olarak oynamanın en güzel yolu 3 yıllık gamepass almaktı. Tabi şu anda o da zamlandı. Ben Steam üzerinden vs almayı düşünmüyorum gamepass'tan oynar geçerim oyunlar için çok fazla arşivleme huyum yok.

@bados123 bir önceki sayfadaki taksit soruma beğen atmışsın da, evet yapılıyor anlamında mı yoksa sadece soruyu mu beğendin olarak algılamam lazım tam anlayamadım Kısaca bir aydınlatabilirsen çok sevinirim, ihtiyacım olan bir bilgi şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…