faruk1927 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #11 Emree.Alt dedi: Ne zaman geldi acaba bu güncelleme. Game Pass üzerinden giriyorum ancak hala ne DLSS var ne fg? Sadece Steam'e mı geldi bu güncelleme ne kadar saçma bir şey. Oyuna getiriyorsan her platforma versene arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ben Steam versiyonunu almıştım. Oraya güncelleme daha önce gelmiş demekki.
Emree.Alt dedi: Ne zaman geldi acaba bu güncelleme. Game Pass üzerinden giriyorum ancak hala ne DLSS var ne fg? Sadece Steam'e mı geldi bu güncelleme ne kadar saçma bir şey. Oyuna getiriyorsan her platforma versene arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ben Steam versiyonunu almıştım. Oraya güncelleme daha önce gelmiş demekki.
Emree.Alt Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 34 22 Kasım 2023 #12 faruk1927 dedi: Ben Steam versiyonunu almıştım. Oraya güncelleme daha önce gelmiş demekki. Genişletmek için tıkla... Şu anda gamepasste geldi ancak hala sadece dlss desteği goruyorum ben. 4060Ti ekran kartında frame generation ayarlarda gozukmuyor.
faruk1927 dedi: Ben Steam versiyonunu almıştım. Oraya güncelleme daha önce gelmiş demekki. Genişletmek için tıkla... Şu anda gamepasste geldi ancak hala sadece dlss desteği goruyorum ben. 4060Ti ekran kartında frame generation ayarlarda gozukmuyor.
faruk1927 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #13 Emree.Alt dedi: Şu anda gamepasste geldi ancak hala sadece dlss desteği goruyorum ben. 4060Ti ekran kartında frame generation ayarlarda gozukmuyor. Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf bir durum doğrusu.
Emree.Alt dedi: Şu anda gamepasste geldi ancak hala sadece dlss desteği goruyorum ben. 4060Ti ekran kartında frame generation ayarlarda gozukmuyor. Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf bir durum doğrusu.
redeemer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.142 29 Kasım 2023 #14 CMDRKaays_08 Neyi beğenmedin birader?