Xbox & Bethesda Showcase 2022'de bugün yayınlandı. Yayın 1 saat önce sona erdi. Oynanış hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben çok beğendim. Arada oluşan performans sorunları da gözümden kaçmadı değil. Düzeltirler umarım. Oynanış geldiğine göre kolay kolay ertelenmez.
Çok kapsamlı duruyor. Oyuncu base'i oluşturma fikrini sevmedim, çok fazla crafting'e kaymış. Skyrim gibi hazır ev satın alsak daha iyiydi sanki. Bir de vuruş hissiyatı pek yok gibi.
Onun dışında gezegenler arası seyahat, custom spaceship vs. güzel. Gezegen yüzeyi çok geniş. Grafikler hoş, karakter suratları ve saç fizikleri daha iyi olabir ama ben beğendim açıkçası. Avowed çıkana kadar tutar beni diye umuyorum. Şimdi sıra 2023 Mart-Nisan'ı beklemekte
1000 gezegen olayını beğenmedim ama oyun genel olarak önceki oyunların reskin ve mekanik yapay zeka gibi elementleri geliştirdikleri bir noktada olmuş. Bethesda oyunlarına aşina biri olarak gayet yeterli buldum ama no man's sky kopyası olmuş gibisinden fazla eleştiri de gördüm. Finalde uzaya çıktıklarında aklıma direk keşke Star Wars evreninde geçen bir iş olsaymış dedirtti. Kesinlikle katlardı bendeki yerini.
Game Pass'e gelecek mi? Güzel olacağını umduğum bir oyundu ve oynanışı olsun atmosfer olsun cidden güzel gözüküyor. Fakat 1000 gezegen olayını umarım düzgün yapabilirler. 15-20 farklı gezegen yapıp daha sonra mevsimini değiştirip kopyala yapıştır yapmazlar umarım. Bu gezegen kısmında kendini çok tekrar edecekmiş gibi hissediyorum.
Umarım ertelenmez ama bence ertelenecek. Oyun çok detaylı ve geniş görünüyor. Bence son zamanlarda çıkmış en iyi oyunlardan birisi olacak. Umarım sorunsuz bir şekilde oyun çıkar.
Epeydir takibindeyim bu oyunun. Üzerinde çalışıldığı belli. Umarım hayal kırıklığı olmaz. Çok geniş faktörlere sahip. Bu genişlik kısır döngüye sebep olursa harbi üzülürüm.
Tekrar ertelenmez umarum güzel gozukuyor güzel bir optimizasyon ile çıkarsa sistemleri fazla zorlamaz gibi duruyor merakla beklediğim bir oyundur kendisi.
Game Pass'e gelecek mi? Güzel olacağını umduğum bir oyundu ve oynanışı olsun atmosfer olsun cidden güzel gözüküyor. Fakat 1000 gezegen olayını umarım düzgün yapabilirler. 15-20 farklı gezegen yapıp daha sonra mevsimini değiştirip kopyala yapıştır yapmazlar umarım. Bu gezegen kısmında kendini çok tekrar edecekmiş gibi hissediyorum.
Çıktığı gün Game Pass'e geliyor olmalı. Dünki sunumu izlemedim ancak önceki duyurular ve Microsoft'un oyunlarını çıktığı gün Game Pass'e getirdiğini düşünürsek gelecektir.
Çıktığı gün Game Pass'e geliyor olmalı. Dünki sunumu izlemedim ancak önceki duyurular ve Microsoft'un oyunlarını çıktığı gün Game Pass'e getirdiğini düşünürsek gelecektir.