Abi bu oyun klasik Bethesda oyunudur ve Bethesda'da yenilikçiliğe genelde kapalıdır ve bu kapalı olması sonucunda yükleme ekranları klasik olarak uzun sürüyor oyunda, ama insanlar 30 yıllık Bethesda'nın huyuna halen alışamadı ve halen yükleme ekranlarını kaldırmalarını istiyor, sırf bu yüzden (bir de kontrollerden) oyundan 5 puan kırıp 10/5 veriyorlar güzelim oyuna, ahhh nerede o eski Bethesda fanları...
Hocam ağır Bethesda hayranıyım internetim kötü indirmem uzun sürecek boşa uğraşmak istemiyorum, Starfield'a gireyim mi ne dersin?
(Tüm Fallout+Elder Scrolls'ları oynadım)
Abi bu oyun klasik Bethesda oyunudur ve Bethesda'da yenilikçiliğe genelde kapalıdır ve bu kapalı olması sonucunda yükleme ekranları klasik olarak uzun sürüyor oyunda, ama insanlar 30 yıllık Bethesda'nın huyuna halen alışamadı ve halen yükleme ekranlarını kaldırmalarını istiyor, sırf bu yüzden (bir de kontrollerden) oyundan 5 puan kırıp 10/5 veriyorlar güzelim oyuna, ahhh nerede o eski Bethesda fanları...
Yenilikçiliğe kapalılık değil bu. 2023-2024 yılına geldiğimizde modcuların bile kısa zamanda düzeltebileceği şeyleri düzeltmemeleridir sorun olan. Eskiden her oyunda yükleme ekranı varken bu göze batmıyordu ama şu dönemde kendilerini oynanış bazında olmasa da en azından teknik anlamda geliştirmelerini bekliyor insan.
Hocam bu bir insan mı 3 liselinin geliştirdiği bir oyun mu yoksa milyon dolarlık bir şirketin bir sonraki büyük oyunu mu niye bu durumu normalmiş gibi kabul ediyorsunuz?
Zamanında bu oyundan çok şey bekleniyordu ki bende çok şey bekliyordum öyle şeyler anlattılar ki en iyi uzay oyunu olacağını zanettim ama maalesef yaklaşık 30 saate yakın oynadım çok fazla bug var ve oyun oldukça karışık diyaloglar falan ben oyunu beğendim ama beklentilerimi karsilayamadi.
Çünkü bu dediğin sadece yükleme ekranı ile alakalı bir şey de değil. Oyun çıktı hem bu tarz konularda sıkıntılıydı hem optimizasyonu kötüydü. Birçok alanda ortalama iş yapıp bazı alanlarda da batırınca en azından yeterli cilalı oyunu çıkaramayınca gömüldü haliyle.
Hocam ağır Bethesda hayranıyım internetim kötü indirmem uzun sürecek boşa uğraşmak istemiyorum, Starfield'a gireyim mi ne dersin?
(Tüm Fallout+Elder Scrolls'ları oynadım)
Hocam hikayenin içinde kendinizi kaybetmek istiyorsanız kesinlikle öneririm ben şahsen Starfield'ı 3 kez bitirdim ve her bitirişimde oyundan zevk aldım ve şu an halen canım sıkılınca giriyorum size de tavsiye ederim(hikaye Halo serisinden sonra en iyi hikaye bence)