Starfield'ı nasıl buldunuz?

Yer
Keçiören/Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Xbox & Bethesda Games Showcase daha yeni bitti. Starfield oyununu nasıl buldunuz? Gördükleriniz sizi tatmin etti mi? Yoksa daha farklı bir oyun mu bekliyordunuz?

Eski bilgisayarım da oyunu oynayan kişilerini videolarını izleyeceğim den pek de şahsen pek de merakla beklediğim bir oyun değil. Zaten yeni çıkan oyunların çoğu güçlü sistemler için yapıldığın dan ''Acaba bugün hangi oyun çıkmış?'' gibi bir soru aklım da olmuyor. Zaten güzel sistemim olsa da internetin anasını ağlatma ihtimalin den hiç söz etmiyorum ve Türkiye'de ki fiyatlardan hiç bahsetmiyorum bile.

Bayıldım ama Allah aşkına 2300 küsurlerde de silah olmasın ya. Epic bir silah olmasını isterdim.

Gezegenlerin çoğunun içi bomboş olacak öbür türlü ertelenir bu oyun. Bethesda oyunları zaten çok rezalet çıkıyor en azından biraz eli yüzü düzgün çıkarsa bir nesilin hayatını gömeceği yeni uzay Skyrim'i olacaktır. Gamepasse uygun bir oyun mu emin değilim çünkü yüzlerce saat oynanacak bu oyun fiyatı çıkana kadar 1000 lira olmazsa alınır steamdan.

Şu oyun çıksın 600 TL olsa bile alırım. Umarım Fallout 76 faciası gibi olmaz, Bethesda'nın artık akıllandığını düşünüyorum.

Belli bir sayıda gezegen ekleyip geriye kalanları güncellemeler ile de ekleyebilirler hatta böyle yaparlarsa daha iyi olur böylece birbirinin aynısı gezegenlerde gezmemiş oluruz.

Kişisel durumunuzu sormamış. Oyunu nasıl bulduğunuzu sormuş. Bu tarz her konunun altında fakir edebiyatı yapılması çok can sıkmaya başladı artık. Ne zaman yeni bir teknoloji, yeni oyun vs. konusu açılsa aynı drama yorumları. Satın alacak insanlara da engel oluyorsunuz haberiniz yok. İnsanların yorumlarına bakıp almak istiyor ama yorumlar ürün hakkında değil de kendi maddi durumları hakkında gereksiz drama yaratıyor. Lütfen şu dramayı yapmayın artık. Ben oyunun nasıl olduğunu merak ediyorum sizin durumunuzu değil.

Bethesda'nın oyunlarının en büyük özelliği modlanabilmesi ve modlanmaya çok uygun olması bu yüzden oyunları eskimiyor özellikle Fallout 4'ün 2 farklı 600den fazla modlu halleri yedek diskimde duruyor. Modlama aşaması bile o modların uyumlu çalışmasını sağlamak belkide oyundan daha fazla keyif veriyordur. Starfield içinde yüzlerce gezegen var isterlerse içi boş çıkarsınlar ama mod desteğini aynı şekilde devam ettirsinler 20 yıl oynanacak bir oyun bence bu yüzdende oyunu tamamlama aşamasını modculara ve dlc'lere bırakacaklarını düşünüyorum bu oyun içi boş çıksada umutluyum ve beklediğim tek oyun yapısı gereği modlarla bir çok mekanik eklenebilir. Bethesda en iyi yaptığı şeyi kendini tekrarlamayan, iyi hazırlanmış bölümleri ve hikayeyi yapsa bile yeteceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…