ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 12 Haziran 2023 #11 Şahsen oynayacak olsam Steam üzerinden satın alırdım. Sürekli oyunlara giren birisi değilim, haftada 2-3 kez gireceğim oyun için aylarca üyelik ücreti vermeye gerek duymazdım.
Şahsen oynayacak olsam Steam üzerinden satın alırdım. Sürekli oyunlara giren birisi değilim, haftada 2-3 kez gireceğim oyun için aylarca üyelik ücreti vermeye gerek duymazdım.
596518 Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 215 Çözümler 1 12 Haziran 2023 #12 Dostlar hepinize teşekkür ederim 1 yıldır heyecanla beklediğim ve sürekli oynayacağım için sanırım almayı düşünüyorum hepinize iyi sosyaller.
Dostlar hepinize teşekkür ederim 1 yıldır heyecanla beklediğim ve sürekli oynayacağım için sanırım almayı düşünüyorum hepinize iyi sosyaller.
LudovicoS Centipat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #13 596518 dedi: Dostlar hepinize teşekkür ederim 1 yıldır heyecanla beklediğim ve sürekli oynayacağım için sanırım almayı düşünüyorum hepinize iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam oyun çıktı, aldınız mı acaba?
596518 dedi: Dostlar hepinize teşekkür ederim 1 yıldır heyecanla beklediğim ve sürekli oynayacağım için sanırım almayı düşünüyorum hepinize iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam oyun çıktı, aldınız mı acaba?
596518 Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 215 Çözümler 1 7 Eylül 2023 #14 LudovicoS dedi: Merhaba hocam oyun çıktı, aldınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam aldım ama iade ettim beklediğim gibi değildi.
LudovicoS dedi: Merhaba hocam oyun çıktı, aldınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam aldım ama iade ettim beklediğim gibi değildi.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 7 Eylül 2023 #15 NNUE dedi: Game pass’de varken mi, tamamen saçmalık. Genişletmek için tıkla... Herkes kızgın atmış ama haklı çıktınız. 5 para etmez bir oyunu ön sipariş alanlara kötü oldu. İade ediyor bir sürü kişi.
NNUE dedi: Game pass’de varken mi, tamamen saçmalık. Genişletmek için tıkla... Herkes kızgın atmış ama haklı çıktınız. 5 para etmez bir oyunu ön sipariş alanlara kötü oldu. İade ediyor bir sürü kişi.