Starfield'ın dili zor mu?

Kxfir

Hectopat
GeForce NOW Türkçe yama yapamayacağımı biliyorum daha çok bir öneri gibi açtım konuyu.
Şu anda Starfield oynuyorum Türkçe yama yapamadığım için ortalama diyebileceğim İngilizcem ile oynuyorum oyunu. Aslında diyalogların %70-80 kadarını anlayabiliyorum fakat sorun bir türlü kendimi oyunun dünyasında hissedemiyorum gibi geliyor.
Fallout 4 ve New Vegas aşırı sevdiğim ve beğendiğim oyunlar, bu yüzden Starfield da hoşuma gider diye düşündüm ama bir türlü oyuna giremedim. Benim dil yetersizliğimle mi alakalı yoksa oyunla mı alakalı çözemedim. 10 saat kadar oynadım, oyunun içine nasıl daha iyi girerim? Öneri varsa alırım.

Gerçekçi olarak diyorsanız %80 kadarıyla metinleri anlayabildiğinizi o zaman oyun sizi sarmamış bence daha çok hocam.

Yani genelde evet anlayabiliyorum fakat yoruyor diyebilirim dediğim gibi ortalama bir İngilizcem var yabancı forumlara girip bir sorunum varsa araştırıp çözmek ya da İngilizce bir site veya yazı gördüğümde çok zorlanmadan rahatlıkla anlayabilmek gibi fakat tüm oyunu anlamaya çalışmak o anda anlasam bile hafızamda tutmak yoruyor sanırım benim de dilimi geliştirmem gerek biraz.

GeForce NOW Türkçe yama yapamayacağımı biliyorum daha çok bir öneri gibi açtım konuyu.
Şu anda Starfield oynuyorum Türkçe yama yapamadığım için ortalama diyebileceğim İngilizcem ile oynuyorum oyunu. Aslında diyalogların %70-80 kadarını anlayabiliyorum fakat sorun bir türlü kendimi oyunun dünyasında hissedemiyorum gibi geliyor.
Fallout 4 ve New Vegas aşırı sevdiğim ve beğendiğim oyunlar, bu yüzden Starfield da hoşuma gider diye düşündüm ama bir türlü oyuna giremedim. Benim dil yetersizliğimle mi alakalı yoksa oyunla mı alakalı çözemedim. 10 saat kadar oynadım, oyunun içine nasıl daha iyi girerim? Öneri varsa alırım.
Ben Bethesda oyunlarını severek oynadım Starfield dahil. Fallout oynadıysan seversin. Türkçe yama yapmanı tavsiye ederim. Bende ilk çıktığında 1-2 saat yamasız oynamıştım. Anlamamıştım. Yama kurduğumda severek 80 saat gömerek oyunu bitirmiştim.

Ben Bethesda oyunlarını severek oynadım Starfield dahil. Fallout oynadıysan seversin. Türkçe yama yapmanı tavsiye ederim. Bende ilk çıktığında 1-2 saat yamasız oynamıştım. Anlamamıştım. Yama kurduğumda severek 80 saat gömerek oyunu bitirmiştim.

Maalesef GeForce NOW'dan oynadığım için yama yapamıyorum 2-3 ay içinde sistem dizmeyi düşünüyorum idare etsin diye 6 aylık üyelik aldım şu an Metro Exodus'a başladım onun ingilizcesi bayağı basit geldi Rusların yaptığı bir oyun olmasından kaynaklanıyor olabilir rahatça anlayarak oynayabiliyorum Starfield sistem diztikten sonra artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı