Starfiled, 3060 Ti ve 12400F sistemde nasıl performans verir?

İşletim sistemi
Windows 11

erkan1sas

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 gb 3600mhz
Ekran kartı
3060 ti
Anakart
asus b660 m k d4
İşlemci
i5 12400f
İşlemci 12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12400F 2.50 GHz.
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,8 GB)
GPU: 3060 Ti.
HDD olarak M.2 SSD var iki adet ikisinden birine kurmayı düşünüyorum oyunu.

Kısaca sistem bu starfiled için sizce nasıl bir FPS alırım DLSS olur mu bilmiyorum çünkü...
Yani açar benim ondan şüphem yok ama, 60 70 FPS'leri ısınarak görüceksem almayı düşünmüyorum an itibarıyla 899TL oyun.
Rahat oynarsın derseniz ön sipariş vereceğim.

Ben de aynı şeyi 3060 140W laptop için merak ediyorum. 32 ram 12700h işlemci ve Samsung Evo SSD var. Kaldırcaksa direkt ön sipariş ile alacağım ama emin de olamıyorum.

Artı -1 Eksi
Nasıl bir performans alırsın bilemem ama oyun Xbox Game Pass'e gelecek haberin olsun. Game Pass zamlanacak gibi duruyor. Abone değilsen abone ol derim. Zaten 30 TL, çıkınca denersin.

1080p'de Ultrada oynarsın fakat fps nasıl olur optimizayon doğrumudur çıkmadan bilemeyiz. Bende aynı sisteme sahibim star wars survivor otomatik epic ayarda açıyor 50 fps alıyorum minimuma getirince gene 50 oluyor olay sistemden çok optimizaysonda başlıyor çünkü sistem 4k ultra oynamayacaksan çıkan her oyunu rahat açar.

1080p monitör olduğu için 1080P'de oynarım. Şimdi ön sipariş vereceğim. Elite dangerous no man sky falan sıktı artık star citizien de ayrı bir mevzu zaten... Bari şu oyuna gömüleyim. Gömülmelik duruyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…