Starlink Türkiye'ye gelir mi?

Hocam bir benim oturduğum yeri görseniz ilçe merkezinin yarısından fazlasındaki arabalar 2000 altı.
 
Hocam bir benim oturduğum yeri görseniz ilçe merkezinin yarısından fazlasındaki arabalar 2000 altı.

Daha 5 sene öncesine kadar polis arabalarında toros Tofaş 2013 Doblo kullanılıyordu bazı küçük ilçelerde garipsemiyorum ben artık.
 
Elon Musk dayı şöyle 2-3 tane uydu fırlatsa gelecek de, sürekli erteliyorlar.
Daha 3 gün önce gönderilen Starlink-204 (G6-68) tam üzerimizden geçiyor. Artık uydu fırlatmasına da gerek yok Türkiye için, istese yarın da açabilir. Zaten 6 Şubat depreminde Elon Musk bize bu hizmeti verebileceğini söylemişti.
Ülkemizdeki operatörlerle alakalı, izin vermiyorlar.



 
Ya gerçekten bugün bunların hiçbirini konuşmuyor olmamız lazımdı. Şu hale bakın bütün gençler madde bağımlısı. Herkes en azından sigara içiyor. Herkes birbirine özeniyor. Özgün olan kalmadı. Ülkenin çalışan nüfusunun %60'ı asgari ücretle çalışıyor.(sigortasız olup daha altında çalışan da var) Araba fiyatları yurtdışındakinin 3 katı. Her şey dolar bazında bile çok pahalı. Çok fazla sosyal çürüme var. Her gün yeni bir olayla uyanıyoruz ülkecek.
 
Elon bizim koyun çobanına para yedirirse bir ihtimal gelebilir Yıl olmuş 2024 düzgün internet vermekten acizler, parasını verip daha iyi hizmet sunacak adama da engel oluyorlar. Ulan söylenecek çok şey varda işte, hiçbir şeye ses çıkarmayan halka her şey hak.
 

19 uma az kaldı ve 2 3 senedir siyasete dair çok stemim var benim yaşımdaki ABD'deki akrabalarım geziyor yiyip içiyor ben düşünmekden gelecek kaygısından baskıdan hayal kurmayı bıraktım artık.


İzin verseler bile o ücreti ödeyebilecek yüzde kesim çok az
 

Hocam çok haklısınız. Benim gelir durumun iyi şu an ülkenin geneline göre. Evim arabam her şeyim var. Serbest çalışıyorum ama ben bile bunaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Starlink, Türkiye defterini süresiz olarak kapadı! Starlink'in resmi internet sitesinde daha önce 2024 olarak belirtilen Türkiye açılış tarihi şimdilerde “pending regulatory approval” (yönetmelik onayı bekleniyor) ibaresine yerini bırakmıştı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…