Start 8

Makaleler
46
Yer
Dark
Daha fazla  
Windows 8.1 Başlat butonu bende eskisi gibi sanıyordum ama değilmiş saçma olmuş bastığında Metro geliyor. Ben Start 8 programını daha başarılı buluyorum Başlat butonunu arzulayanlar için.

Bu Başlat butonu o kadar büyütüldü ki gören de millet gündelik bütün işlerini Başlat butonunda yapıyor zanneder, masaüstü var işte daha ne olsun. Ne kadar kullanıyorsunuz siz Başlat butonunu?

Benim için fark yokta merak ettim ve hiçte gereği olmadığını anladım bugün Star 8 deneme sürümünü indirdim nasıl diye eski Başlat butonuna hasret kalanlara iyi bir çözüm.
Microsoft Başlat butonunu getiriyoruz dedi ama Metro kısa yolu butonu getirdi bu ayrı bir saçmalık zaten.

Microsoft'un en büyük hatası 8.1'de geri koymak oldu oraya, madem kaldırdın gereksiz bir simgeyi koymana gerek yoktu oraya çünkü 8.1'deki buton sadece bir simge.

Zaten aynı yere denk geliyor. Ama nedense başlat tuşunu,koyması ne bileyim güzel olmamış.

Bu Başlat butonu o kadar büyütüldü ki gören de millet gündelik bütün işlerini Başlat butonunda yapıyor zanneder, masaüstü var işte daha ne olsun. Ne kadar kullanıyorsunuz siz Başlat butonunu?

Başlat menüsünü sadece bilgisayarı kapatmak için kullanıyorum

Microsoft'un en büyük hatası 8.1'de geri koymak oldu oraya, madem kaldırdın gereksiz bir simgeyi koymana gerek yoktu oraya çünkü 8.1'deki buton sadece bir simge.

Amaç müşterileri dinledik.
( gereksiz bir simgeyi koymana gerek yoktu oraya çünkü 8.1'deki buton sadece bir simge. Bence'de öyle.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…