RayerShade Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #11 Riquel dedi: VirusTotal'de arattığımda 16 tane trojan çıktı bunlar neyin nesidir hocam? Genişletmek için tıkla... Virüstotal sonucunu atabilir misiniz, ayrıca bana göre virüstotal kullanmanız gerekn sonuncu antivirüs programı ve pek bir işe yaramıyorç
Riquel dedi: VirusTotal'de arattığımda 16 tane trojan çıktı bunlar neyin nesidir hocam? Genişletmek için tıkla... Virüstotal sonucunu atabilir misiniz, ayrıca bana göre virüstotal kullanmanız gerekn sonuncu antivirüs programı ve pek bir işe yaramıyorç
Riquel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #12 RayerShade dedi: VirusTotal sonucunu atabilir misiniz, ayrıca bana göre VirusTotal kullanmanız gerekn sonuncu antivirüs programı ve pek bir işe yaramıyorç Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden tarattım hocam. RayerShade dedi: Virüstotal sonucunu atabilir misiniz, ayrıca bana göre virüstotal kullanmanız gerekn sonuncu antivirüs programı ve pek bir işe yaramıyorç Genişletmek için tıkla...
RayerShade dedi: VirusTotal sonucunu atabilir misiniz, ayrıca bana göre VirusTotal kullanmanız gerekn sonuncu antivirüs programı ve pek bir işe yaramıyorç Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden tarattım hocam. RayerShade dedi: Virüstotal sonucunu atabilir misiniz, ayrıca bana göre virüstotal kullanmanız gerekn sonuncu antivirüs programı ve pek bir işe yaramıyorç Genişletmek için tıkla...
RayerShade Decapat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #13 Riquel dedi: İnternet sitesinden tarattım hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey yok merak etmeyin antivirüsler pek çok şeyi[özellikle bat dosyalarını(çünkü bat dosyalarının çoğu virüstür]virüs olarak alglayabilir.
Riquel dedi: İnternet sitesinden tarattım hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey yok merak etmeyin antivirüsler pek çok şeyi[özellikle bat dosyalarını(çünkü bat dosyalarının çoğu virüstür]virüs olarak alglayabilir.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ocak 2023 #14 Hocam 1400 tane START yazdım denedim ve RAM'im yetmediği için bilgisayarı tuşundan kapatmak zorunda kaldım, işlemcim ise 66 derece.
Hocam 1400 tane START yazdım denedim ve RAM'im yetmediği için bilgisayarı tuşundan kapatmak zorunda kaldım, işlemcim ise 66 derece.
Riquel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #15 RayerShade dedi: Bir şey yok merak etmeyin antivirüsler pek çok şeyi[özellikle bat dosyalarını(çünkü bat dosyalarının çoğu virüstür]virüs olarak alglayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim? PetrAFather dedi: Hocam 1400 tane start yazdım denedim ve RAM'im yetmediği için bilgisayarı tuşundan kapatmak zorunda kaldım, işlemcim ise 66 derece. Genişletmek için tıkla... Ben açmadım ama hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
RayerShade dedi: Bir şey yok merak etmeyin antivirüsler pek çok şeyi[özellikle bat dosyalarını(çünkü bat dosyalarının çoğu virüstür]virüs olarak alglayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim? PetrAFather dedi: Hocam 1400 tane start yazdım denedim ve RAM'im yetmediği için bilgisayarı tuşundan kapatmak zorunda kaldım, işlemcim ise 66 derece. Genişletmek için tıkla... Ben açmadım ama hocam.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ocak 2023 #16 Riquel dedi: Hocam nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim? Ben açmadım ama hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam, arkadaşın dediği gibi internette olan virüsler CMD'den kod girerek kendini çalıştırdığı için START komudunu yazıyorlar. O sebepten ötürü START komudu virüs olarak algılanıyor.
Riquel dedi: Hocam nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim? Ben açmadım ama hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam, arkadaşın dediği gibi internette olan virüsler CMD'den kod girerek kendini çalıştırdığı için START komudunu yazıyorlar. O sebepten ötürü START komudu virüs olarak algılanıyor.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.664 Çözümler 26 28 Ocak 2023 #17 Hocam siz Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky kurup taratın sağlama alalım.
Hocam siz Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky kurup taratın sağlama alalım.