METE311580 Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 PS 4 aldık ama bir oyun yükledim girdimi start düğmesine basın diyor dokunmatik yüzey diyor bastığımda da tepki vermiyor. Neye basacağız?
PS 4 aldık ama bir oyun yükledim girdimi start düğmesine basın diyor dokunmatik yüzey diyor bastığımda da tepki vermiyor. Neye basacağız?
TatlıTürkiye Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 METE311580 dedi: PS 4 aldık ama bir oyun yükledim girdimi start düğmesine basın diyor dokunmatik yüzey diyor bastığımda da tepki vermiyor. Neye basacağız? Genişletmek için tıkla... Koldaki PlayStation tuşundan denediniz mi
METE311580 dedi: PS 4 aldık ama bir oyun yükledim girdimi start düğmesine basın diyor dokunmatik yüzey diyor bastığımda da tepki vermiyor. Neye basacağız? Genişletmek için tıkla... Koldaki PlayStation tuşundan denediniz mi
METE311580 Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 TatlıTürkiye dedi: Koldaki PlayStation tuşundan denediniz mi Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı en sonunda oyunu sildim dokumatik yüzeydedi sıkıntı yok dokumatik yüzeyi gösterip start diyordu okla.
TatlıTürkiye dedi: Koldaki PlayStation tuşundan denediniz mi Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı en sonunda oyunu sildim dokumatik yüzeydedi sıkıntı yok dokumatik yüzeyi gösterip start diyordu okla.