huseyincoban
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Kendimce masaüstündeki kısayolları temizleyip artık başlat menüsünden açmak istedim.
Bu kısayollarda bir arada düzenli, alt alta olması için Start Menu, Programs klasörü içinde AADesktop diye klasör oluşturdum ve ihtiyacım olan kısayolları buraya taşıdım.
Ancak başlat menüsünü açtığımda klasördeki tüm kısayollar listelenmiyor.
Konuyu araştırıyorum ama net bir bilgiye ulaşamadım. En son 32 Bit listeler 64 Bit listelemez gibi bir doküman buldum.
İşletim sistemin Windows 10 64 Bit TR.
Start Menu\Programs içine yeni bir klasör ekleyip (AADesktop )ihtiyacım olan bazı kısayollara hızlıca ulaşmak istemiştim.
Yukarıda bahsettiğim gibi bazı kısayollar listelenmemişti.
Sebebi/Çözüm:
Start Menu\Programs içinde kısayol zaten varsa yeni oluşturacağınız klasörde listelenmiyor.
Start Menu\Programs\ornek.exe varsa
Start Menu\Programs\AADesktop\ornek.exe altında tekrar listelenmez.
.
Kendimce masaüstündeki kısayolları temizleyip artık başlat menüsünden açmak istedim.
Bu kısayollarda bir arada düzenli, alt alta olması için Start Menu, Programs klasörü içinde AADesktop diye klasör oluşturdum ve ihtiyacım olan kısayolları buraya taşıdım.
Ancak başlat menüsünü açtığımda klasördeki tüm kısayollar listelenmiyor.
Konuyu araştırıyorum ama net bir bilgiye ulaşamadım. En son 32 Bit listeler 64 Bit listelemez gibi bir doküman buldum.
İşletim sistemin Windows 10 64 Bit TR.
Start Menu\Programs içine yeni bir klasör ekleyip (AADesktop )ihtiyacım olan bazı kısayollara hızlıca ulaşmak istemiştim.
Yukarıda bahsettiğim gibi bazı kısayollar listelenmemişti.
Sebebi/Çözüm:
Start Menu\Programs içinde kısayol zaten varsa yeni oluşturacağınız klasörde listelenmiyor.
Start Menu\Programs\ornek.exe varsa
Start Menu\Programs\AADesktop\ornek.exe altında tekrar listelenmez.
.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: