Start PXE over IPv4 hatası

Berkant29

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar iyi günler, bu videodaki hatanın birebir aynısı var. Bilgisayarımın markası ile de aynı. Videodaki arkadaşın yaptiklarını yaptım ve sorunum çözüldü ama endişem yanlış bir ayar yapıp yapmadığım yönünde. Bu ayarları yapma da bir sıkıntı olur mu?

İçin rahat olsun windows boot. İşletim sistemi başlatma demektir ssd ve hdd disk donanım ismidir windows hangisine yüklü ise bios boot menüde en üstte o olmalıdır ki bilgisayar açtığında windows işletim sistemi devreye girsin veya ubuntu işletim sistemi hangisi olursa olsun farketmez.
Eğer bilgisayarı açtığınz zaman bios yani siyah ekrandan 3...5 saniye sonra işletim sistemi devreye girib açılışı tamamlıyorsa siz doğru işlem yapmışsınız demektir.

İçin rahat olsun windows boot. İşletim sistemi başlatma demektir ssd ve hdd disk donanım ismidir windows hangisine yüklü ise bios boot menüde en üstte o olmalıdır ki bilgisayar açtığında windows işletim sistemi devreye girsin veya ubuntu işletim sistemi hangisi olursa olsun farketmez.
Eğer bilgisayarı açtığınz zaman bios yani siyah ekrandan 3...5 saniye sonra işletim sistemi devreye girib açılışı tamamlıyorsa siz doğru işlem yapmışsınız demektir.
Çok teşekkür ederim ama sizin dedikleriniz ile IPv4 ile IPv6 ne alakası var zaten bu olanlar ethernet kablosu takınca oluyor ama isletim sistemi vs.ile ethernet kablosunun alakasinı çözemedim.Ethernet kablosunu takınca videodaki yazilar cikiyor.Çikarip baslatinca direkt win10 logosu çıkip basliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı