Hacimurad Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Selam hepinize. Start11 programı güvenli mi? Şu an bilgisayarımda yüklü, güvenli mi yani? Tedirgin oluyorum da. Kısacası, güvenli mi start11 programı?
Selam hepinize. Start11 programı güvenli mi? Şu an bilgisayarımda yüklü, güvenli mi yani? Tedirgin oluyorum da. Kısacası, güvenli mi start11 programı?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.597 Makaleler 25 Çözümler 170 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 24 Haziran 2025 #2 Hacimurad dedi: Selam hepinize. Start11 programı güvenli mi? Şu an bilgisayarımda yüklü, güvenli mi yani? Tedirgin oluyorum da. Kısacası, güvenli mi start11 programı? Genişletmek için tıkla... İnternette nadiren virüs diyenler olmuş. Belki yüklendiği yere göre trojan olabilir. Bizim buradan anlamamız kolay değil. Kaspersky ile tam tarama deneyin. Ardından isterseniz dosyayı da tararsınız.
Hacimurad dedi: Selam hepinize. Start11 programı güvenli mi? Şu an bilgisayarımda yüklü, güvenli mi yani? Tedirgin oluyorum da. Kısacası, güvenli mi start11 programı? Genişletmek için tıkla... İnternette nadiren virüs diyenler olmuş. Belki yüklendiği yere göre trojan olabilir. Bizim buradan anlamamız kolay değil. Kaspersky ile tam tarama deneyin. Ardından isterseniz dosyayı da tararsınız.