S Serkhan Altay Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar bu oyuna Steam'den para vermek yerine Xbox Game Pass'den ile oynamak istiyorum ama şunu bir türlü kesin bir çözüm bulamadım Steam ile Xbox Game Pass'den oynayabilir miyim yani oyun çapraz platform destekliyor mu?
Arkadaşlar bu oyuna Steam'den para vermek yerine Xbox Game Pass'den ile oynamak istiyorum ama şunu bir türlü kesin bir çözüm bulamadım Steam ile Xbox Game Pass'den oynayabilir miyim yani oyun çapraz platform destekliyor mu?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Şubat 2022 #2 Oyunu Gamepass'den alıp, Steam'deki kişiler ile online oynayabilir miyim diye mi soruyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS S Serkhan Altay Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 Vegas dedi: Oyunu Game Pass'den alıp, Steam'deki kişiler ile Online oynayabilir miyim diye mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Oyunu Game Pass'den alıp, Steam'deki kişiler ile Online oynayabilir miyim diye mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.