UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 932 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #1 Selamlar, bir zamanlar çok oynardım çevirisi vardı fakat bulamadım şu an var mıdır?
Tuniqq Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #2 1 ve 2. oyunun Türkçe yamaları: State of Decay Serisi Türkçe Yamaları.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr İyi oyunlar.
1 ve 2. oyunun Türkçe yamaları: State of Decay Serisi Türkçe Yamaları.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr İyi oyunlar.
ali28389 Zeptopat Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 02:32 #3 Tuniqq dedi: 1 ve 2. oyunun Türkçe yamaları: State of Decay Serisi Türkçe Yamaları.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum teşekkürler.
Tuniqq dedi: 1 ve 2. oyunun Türkçe yamaları: State of Decay Serisi Türkçe Yamaları.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum teşekkürler.
Thyphon.001 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 06:27 #4 ali28389 dedi: Şu an deniyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi?
ali28389 Zeptopat Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:36 #5 Thyphon.001 dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor ama bazen karakter adı sorunlu olabiliyor ve enfeksiyon yüzdeligini göremiyorsun.
Thyphon.001 dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor ama bazen karakter adı sorunlu olabiliyor ve enfeksiyon yüzdeligini göremiyorsun.
Thyphon.001 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:40 #6 ali28389 dedi: Evet çalışıyor ama bazen karakter adı sorunlu olabiliyor ve enfeksiyon yüzdeligini göremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Kullanmayacağım öyleyse, teşekkürler.
ali28389 dedi: Evet çalışıyor ama bazen karakter adı sorunlu olabiliyor ve enfeksiyon yüzdeligini göremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Kullanmayacağım öyleyse, teşekkürler.
ali28389 Zeptopat Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:21 #7 Thyphon.001 dedi: Kullanmayacağım öyleyse, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama başka iyi Türkçe yama bulamazsın.
Thyphon.001 dedi: Kullanmayacağım öyleyse, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama başka iyi Türkçe yama bulamazsın.
Thyphon.001 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 08:57 #8 ali28389 dedi: Rica ederim ama başka iyi Türkçe yama bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Oyunlar için İngilizce öğrenmek benim için şart oldu... Oyun Türkçe olduğu halde içerisinde Türkçe harfler olmazsa ben kafayı yiyorum da.
ali28389 dedi: Rica ederim ama başka iyi Türkçe yama bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Oyunlar için İngilizce öğrenmek benim için şart oldu... Oyun Türkçe olduğu halde içerisinde Türkçe harfler olmazsa ben kafayı yiyorum da.