VixerioNN Centipat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba Xbox Gamepass ile satın alıp indirdiğim State Of Decay oyununu 1 haftadır oynuyordum. Bugün anlamadığım bir şekilde aşağıdaki hatayı aldım ve oyun açılmıyor. Çözüm için yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba Xbox Gamepass ile satın alıp indirdiğim State Of Decay oyununu 1 haftadır oynuyordum. Bugün anlamadığım bir şekilde aşağıdaki hatayı aldım ve oyun açılmıyor. Çözüm için yardımcı olabilir misiniz?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Haziran 2020 #2 XBOX Game Pass'i kullanalı uzun zaman oldu, Dosya Doğrulama var mıydı tam olarak hatırlamıyorum ama bir kontrol edin ve varsa dosyaları doğrulayın. Artı 0 Eksi
XBOX Game Pass'i kullanalı uzun zaman oldu, Dosya Doğrulama var mıydı tam olarak hatırlamıyorum ama bir kontrol edin ve varsa dosyaları doğrulayın.
KS KS VixerioNN Centipat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2020 #3 Anlamadığım bir şekilde oyunu açmak için herhangi bir şeye basmadım fakat Xbox konsolu yardımcısını açınca bir anda oyun açıldı. nih dedi: XBOX Game Pass'i kullanalı uzun zaman oldu, Dosya Doğrulama var mıydı tam olarak hatırlamıyorum ama bir kontrol edin ve varsa dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Sanırım yok yada ben bulamadım. Artı 0 Eksi
Anlamadığım bir şekilde oyunu açmak için herhangi bir şeye basmadım fakat Xbox konsolu yardımcısını açınca bir anda oyun açıldı. nih dedi: XBOX Game Pass'i kullanalı uzun zaman oldu, Dosya Doğrulama var mıydı tam olarak hatırlamıyorum ama bir kontrol edin ve varsa dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Sanırım yok yada ben bulamadım.