State of Decay Kasma sorunu

Vendetta

Hectopat
En düşük grafik ayarlarında dahi kasıyor. Oynayamıyorum ne yapabilirim?

Not : Oyun Orijinal değildir.

Denemek için kurdum normalde birsürü orijinal oyunum var. İndirime girsin bunuda alacağım.

Sistem özelliklerini yazarsan yardımcı oluruz. Bende bu oyunun kopyasını kasma sorunu olmadan oynadım.

Laptop kullanıyorum. Acer marka i5 işlemcisi var. 3 GB Ram,128 gb ssd,GT320M
Windows 7 Home Basic.

Kurduğum sürüm : State Of Decay Breakdown -SKIDROW

Her seferinde açtığımda grafik ayarları değişiyor. En yüksek grafik ayarları ve benim laptopun çözünürlüğünden fazla çözünürlükte açılıyor. Ne zaman oynamak istesem her seferinde düzeltip öyle giriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlarda çokta kasmadan oynatıyordu...
En düşük ayarlarda.

Şuan Ortalama 15 FPS'de oynuyorum

Kardeş çözümü çok basit.
Yani biraz dosyaları kurcalicaz.

Dosyalardan bi 5 dk işimiz var.

Oyunun kasmasının büyük kısmı görüş mesafesiyle alakalıdır yani adamlar grafikler falan eklemişler de bütün map i birden yüklüyor. Oynun dosyalarından MANUEL olarak yani elle yapacağız bide grafik kartında iyi yani hiç olmazsa yarıda oynayabilirsin oyunu. Dediğim gibi oyunun en büyük sıkıntılarından biride görüş mesafesidir.

Oyunun dosya konumuna girip ;
_ragnotech_lse_concect>_ultra_low>mespec.cfg'yi buluyoruz, içine girip:

Kod:
r_useedgeaa 2

r_shadowsgridaligned = 0

ShadowsLodBiasFixed = 2

e_TerrainTextureStreamingPoolItemsNum=20.5

e_TerrainDetailMaterialsViewDistXY = 32

r_MotionBlur = 2

e_ShadowsMaxTexRes=32
e_ShadowsConstBias = 0.5
e_ShadowsSlopeBias = 5

r_SSAO = 2
r_SSAOQuality = 1

r_SSAOObscuranceOmega = 0.25
r_SSAOObscuranceRadius = 0.33
r_SSAOObscuranceBlur = 2

r_TexMinAnisotropy=2
r_TexMaxAnisotropy=4
r_UseParticlesHalfRes=0

e_3dEngineTempPoolSize=2045.5

Yapıp kaydet diğip cıkıyoruz oyuna girip ayarlar bölümünden grafikleri orta yapıp çıktıktan sonra oyunu tekrar başlatıyoruz.

Benim bildiğim kadarıyla oyunda zaten optimizasyon sıkıntısı var. Bende de öyle oluyodu.

Benim bildiğim kadarıyla oyunda zaten optimizasyon sıkıntısı var. Bende de öyle oluyodu.

Kardes oyunun grafıklerınde sıkıntı var zaten yapım aşamasındayken grafık editörümü ne işi brakmış sonrada yerıne başka birisini almışlar ondan böyle olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…