Emre7703 Picopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 Merhaba, modemimde IP adresimi değiştirmek istiyorum fakat modemi aç kapat yapınca IP adresim değişmiyor. Windows ayarlarından IP adresime bakınca herkese açık IP ne yapsam hep aynı kalıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Merhaba, modemimde IP adresimi değiştirmek istiyorum fakat modemi aç kapat yapınca IP adresim değişmiyor. Windows ayarlarından IP adresime bakınca herkese açık IP ne yapsam hep aynı kalıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.040 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 19 Ağustos 2024 #2 Servis sağlayıcınızla konuşup dinamik olarak değiştirteceksiniz.
Emre7703 Picopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 Maomao dedi: Servis sağlayıcınızla konuşup dinamik olarak değiştirteceksiniz. Genişletmek için tıkla... Dinamik veya statik olduğunu nereden anlayabilirim? Bundan dört beş ay öncesine modemi resetlediğimde İP adresim değişiyordu.
Maomao dedi: Servis sağlayıcınızla konuşup dinamik olarak değiştirteceksiniz. Genişletmek için tıkla... Dinamik veya statik olduğunu nereden anlayabilirim? Bundan dört beş ay öncesine modemi resetlediğimde İP adresim değişiyordu.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.040 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 19 Ağustos 2024 #4 Emre7703 dedi: Dinamik veya statik olduğunu nereden anlayabilirim? Bundan dört beş ay öncesine modemi resetlediğimde IP adresim değişiyordu. Genişletmek için tıkla... Arayüzden yaza kutuyu yeniden başlattığınızda değişmesi gerekiyor. (neden yakın zamanda değişmediği hakkında bir fikrim yok)
Emre7703 dedi: Dinamik veya statik olduğunu nereden anlayabilirim? Bundan dört beş ay öncesine modemi resetlediğimde IP adresim değişiyordu. Genişletmek için tıkla... Arayüzden yaza kutuyu yeniden başlattığınızda değişmesi gerekiyor. (neden yakın zamanda değişmediği hakkında bir fikrim yok)
Emre7703 Picopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #5 Maomao dedi: Arayüzden yaza kutuyu yeniden başlattığınızda değişmesi gerekiyor. (neden yakın zamanda değişmediği hakkında bir fikrim yok) Genişletmek için tıkla... Statik değilmiş, bir süre bekledim ve tekrar açtım modemi kapatık. İP adresim değişti, yardımınız için yine de teşekkürler.
Maomao dedi: Arayüzden yaza kutuyu yeniden başlattığınızda değişmesi gerekiyor. (neden yakın zamanda değişmediği hakkında bir fikrim yok) Genişletmek için tıkla... Statik değilmiş, bir süre bekledim ve tekrar açtım modemi kapatık. İP adresim değişti, yardımınız için yine de teşekkürler.