Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 TurkNet'te Online işlemlerde statik IP satıldığını gördüm alırsam pingimde bir düşüş olur mu?
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.240 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 23 Aralık 2022 #2 Stabilite sorununuz varsa o düzelebilir ama düşüş olmaz diye biliyorum.
VentusCN Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #3 Mchwair dedi: TurkNet'te Online işlemlerde statik IP satıldığını gördüm alırsam pingimde bir düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda oyunlarda Avrupa serverlerinde 2-4 arası ping düşüşü olmuştu ve çoğu günler benzer ping alıyordum. Normal dinamik IP e göre avantajı bir gün 50 bir gün 60 olmuyor.
Mchwair dedi: TurkNet'te Online işlemlerde statik IP satıldığını gördüm alırsam pingimde bir düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda oyunlarda Avrupa serverlerinde 2-4 arası ping düşüşü olmuştu ve çoğu günler benzer ping alıyordum. Normal dinamik IP e göre avantajı bir gün 50 bir gün 60 olmuyor.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Aralık 2022 #4 Mchwair dedi: TurkNet'te Online işlemlerde statik IP satıldığını gördüm alırsam pingimde bir düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Stabilite artirir genelde. Bende ping dusurdugu olmustur turknettte iseniz alabilirsin kalsin aylik 17 TL diye biliyorum.
Mchwair dedi: TurkNet'te Online işlemlerde statik IP satıldığını gördüm alırsam pingimde bir düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Stabilite artirir genelde. Bende ping dusurdugu olmustur turknettte iseniz alabilirsin kalsin aylik 17 TL diye biliyorum.