Çok karmaşık bir mevzusu var bu işin arkasında, benimde çok sınırlı sayıda bilgim var daha bilgili birisi varsa daha net yardımcı olabilir. Yanlış bilmiyorsam bir noktada eğer ki IPV4'ler sınıra ulaştıysa bir havuz üzerinden IP dağılımı yapılıyor. Buda bir kapıdan pek çok kişinin girip çıkması mantığına geliyor böyle bir durumda Statik Ip almak yardımcı olabiliyor diye biliyorum. Fakat bir diğer husus bende şahsen uzun yıllardır Türknet kullanıcısıyım son dönemlerde hizmetlerinde bir sıkıntı var ve yeni işe aldıkları personeller kaba tabir kullanmak istemiyorumda 2+2'nin = 4 olduğunu bilmeyen insanlar ile muhattab oluyorum daha ticket atarken tek internet kullandığımı wifi'nin kapalı olduğunu belirterek jitter sorunu yaşadığımı dile getirerek sorunun sağlayıcı taraflı olduğunu kendi kendine ortaya çıktığını belirtmeme rağmen wifi kapatın dns kaldırın gibi saçma salak şeyler söylüyorlar, twitter destek ve donanımhaber içerisinde ki bir beyefendi var bot gibi konuşmayan cevap verebilen yardımcı olan ona danışmak zorunda kalabiliyorum. Ticket numarasını verdiğimizde konuşmayı o devralabiliyor.