R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #1 Port açmak için satın alacağım. Nereden alabilirim? Ve nasıl kullanılıyor?
Sertaç Binli Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 493 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri (IT) 26 Mayıs 2022 #2 Hangi internet servis sağlayıcıyı kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak talep edebilirsiniz. Aylık belli bir ücret karşılığında statip IP sağlıyorlar.
Hangi internet servis sağlayıcıyı kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak talep edebilirsiniz. Aylık belli bir ücret karşılığında statip IP sağlıyorlar.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #3 TurkNet kulanıyor isen uygulama içinden destek talebi oluştrabilirsin.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 26 Mayıs 2022 #4 Kullandığın iss nin müşteri hizmetlerinden.
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #5 PanxeR dedi: Kullandığın iss nin müşteri hizmetlerinden. Genişletmek için tıkla... Format at knk dedi: TurkNet kulanıyor isen uygulama içinden destek talebi oluştrabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sertaç Binli dedi: Hangi internet servis sağlayıcıyı kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak talep edebilirsiniz. Aylık belli bir ücret karşılığında statip IP sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... superbox kullanıyorum ama modem üzerinden açamıyorum zaten port
PanxeR dedi: Kullandığın iss nin müşteri hizmetlerinden. Genişletmek için tıkla... Format at knk dedi: TurkNet kulanıyor isen uygulama içinden destek talebi oluştrabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sertaç Binli dedi: Hangi internet servis sağlayıcıyı kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak talep edebilirsiniz. Aylık belli bir ücret karşılığında statip IP sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... superbox kullanıyorum ama modem üzerinden açamıyorum zaten port
Sertaç Binli Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 493 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri (IT) 28 Mayıs 2022 #6 ryuz4ki dedi: superbox kullanıyorum ama modem üzerinden açamıyorum zaten port Genişletmek için tıkla... Havuz IP kullandığınız sürece modem üzerinden port açamazsınız. Turkcell ile görüşüp öncelikle statik IP satın almalısınız. Statik IP aldıktan sonra modem üzerinden port açmanız mümkün olacaktır.
ryuz4ki dedi: superbox kullanıyorum ama modem üzerinden açamıyorum zaten port Genişletmek için tıkla... Havuz IP kullandığınız sürece modem üzerinden port açamazsınız. Turkcell ile görüşüp öncelikle statik IP satın almalısınız. Statik IP aldıktan sonra modem üzerinden port açmanız mümkün olacaktır.
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #7 Sertaç Binli dedi: Havuz IP kullandığınız sürece modem üzerinden port açamazsınız. Turkcell ile görüşüp öncelikle statik IP satın almalısınız. Statik IP aldıktan sonra modem üzerinden port açmanız mümkün olacaktır. Genişletmek için tıkla... Modemde üzerinde port yönlendirme seçeneği yok onu diyorum.
Sertaç Binli dedi: Havuz IP kullandığınız sürece modem üzerinden port açamazsınız. Turkcell ile görüşüp öncelikle statik IP satın almalısınız. Statik IP aldıktan sonra modem üzerinden port açmanız mümkün olacaktır. Genişletmek için tıkla... Modemde üzerinde port yönlendirme seçeneği yok onu diyorum.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #8 ryuz4ki dedi: Modemde üzerinde port yönlendirme seçeneği yok onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünü atar mısın ya da marka model.
ryuz4ki dedi: Modemde üzerinde port yönlendirme seçeneği yok onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünü atar mısın ya da marka model.
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #9 Format at knk dedi: Modem arayüzünü atar mısın ya da marka model. Genişletmek için tıkla... huawei superbox B535-232
Format at knk dedi: Modem arayüzünü atar mısın ya da marka model. Genişletmek için tıkla... huawei superbox B535-232