Statik IP'de açılan portların kapalı gözükmesi

ayazcag

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim Türk Telekom fiber kullanıcısıyım aynı zamanda statik IP hizmeti de almaktayım. Portların açık veya kapalı olduğunu telnet üzerinden kontrol ediyorum fakat bağlantı başarısız ya da bağlantı kayboldu gibi hatalar alıyorum. Şimdi modem ayarlarımdan port yönlendirip IPv4 adresimi yazdım, IPv4 adresimi de sabitleyip DMZ'yi açık hale getirdim. Fakat halen portlar kapalı gözüküyor ve tüm oyunlarda çok fena packetloss var nasıl çözerim ben bu port sorunu mu?

Merhaba bir uygulama tarafından dinlenmeye alıp test et tekrar. Ben de o hataya düşmüştüm. Portu açıyorum fakat açılmamış görünüyor ama aslın da herhangi bir yazılım tarafından dinlenmediği için kapalı gözüküyordu.

Merhaba bir uygulama tarafından dinlenmeye alıp test et tekrar. Ben de o hataya düşmüştüm. Portu açıyorum fakat açılmamış görünüyor ama aslın da herhangi bir yazılım tarafından dinlenmediği için kapalı gözüküyordu.
Bu bahsettiğin dinlenmeyi nasıl yapacağım? Bir program önerin var mıdır kral? Sen nasıl çözdün bu sorunu? Şimdiden eyvallah yardımın için.

Packet loss ile portun bir alakası mı var? Arkadaşın demek istediği, eğer bir program portu kullanmıyorsa o port kapalı gözükür. Bunu ilk defa duyuyorum fakat güvenlik duvarından ek olarak giden kurallar kısmından açtığınız port için bir kural oluşturursanız sorun çözülür.

Packet loss ile portun bir alakası mı var? Arkadaşın demek istediği, eğer bir program portu kullanmıyorsa o port kapalı gözükür. Bunu ilk defa duyuyorum fakat güvenlik duvarından ek olarak giden kurallar kısmından açtığınız port için bir kural oluşturursanız sorun çözülür.
Oyunun teknik destek ekibi packetloss sorununu çözmem için port açmam gerektiğini söyledi diğer herşeyi beraber incelemiştik son çare olarak port açmam önerildi de açık gözükmüyor işte. Oyunu oynarken de kapalı gözüküyor. Ve öyle olsaydı telnet üzerinden geri dönüş alırdım mesela 80 portundan geri dönüş alıyorum fakat 2099 için bağlantı kayboldu diyor.

Telnet'i hangi bilgisayardan hangi IP adresine çalıştırıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı