KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 Diyelim ki benim 1000 onaylı leş olan Statrak bir silahım olsa fiyatı artar mı?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 Hayır, kimse bunu önemsemez. Ayrıca StatTrak silahlar satın alınca sıfırlanıyor zaten.
LithLirion Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 11 Aralık 2021 #3 KONT.DRAKULA dedi: Diyelim ki benim 1000 onaylı leş olan statrak bir silahım olsa fiyatı artar mı? Genişletmek için tıkla... Üzerindeki leş sayısı zaten satılınca sıfırlanacağı için bir şey ifade etmiyor. Ancak silahın bu özelliğe sahip olması fiyatını artırır.
KONT.DRAKULA dedi: Diyelim ki benim 1000 onaylı leş olan statrak bir silahım olsa fiyatı artar mı? Genişletmek için tıkla... Üzerindeki leş sayısı zaten satılınca sıfırlanacağı için bir şey ifade etmiyor. Ancak silahın bu özelliğe sahip olması fiyatını artırır.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #4 LithLirion dedi: Üzerindeki leş sayısı zaten satılınca sıfırlanacağı için bir şey ifade etmiyor. Ancak silahın bu özelliğe sahip olması fiyatını artırır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim @wanetage @LithLirion
LithLirion dedi: Üzerindeki leş sayısı zaten satılınca sıfırlanacağı için bir şey ifade etmiyor. Ancak silahın bu özelliğe sahip olması fiyatını artırır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim @wanetage @LithLirion
P PauzeF Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #5 Hayır hiçbir etki etmez satın alan kişide zaten sıfırlanır.