Stattrak bıçak nasıl sıfırlanır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar merhaba. Stattrak bir bicagim var ama bunu sıfırlamak istiyorum. Nasil yapabilirim? Bir de stattrak bıçak almak mantikli degilmis sanirim birkac yerde oyle okudum nedenini ogrenebilir miyim?

Stattrak bıçakların piyasası daha kötüdür çünkü daha az tercih edilir. Steam pazarına koyup geri çekince sıfırlanıyordu.

Arkadaşlar merhaba. Stattrak bir bicagim var ama bunu sıfırlamak istiyorum. Nasil yapabilirim? Bir de stattrak bıçak almak mantikli degilmis sanirim birkac yerde oyle okudum nedenini ogrenebilir miyim?
Stattrak bıçaklar normallerinden hem daha pahalı oluyor hem de bıçakla çok kill alınmadığı için ve görüntüye de çok birşey katmadığı için ayrıca bıçak skinleri de çok pahalı olduğu için görüntü etkilemeyen birşeye bıçağın üçte dörtte biri kadar fazla para veriyorsun o yüzden kimse tercih etmiyor stattrakları.

Stattrak bıçakların piyasası daha kötüdür çünkü daha az tercih edilir. Steam pazarına koyup geri çekince sıfırlanıyordu.
Aynen ya da takasla başkasına aktarınca da sıfırlanıyor.

Genel olarak stattraklar daha pahalı oluyor o yüzden mantıklı değil depoya yada pazara koyabilirsiniz sıfırlanması için.

Peki sizce vanilla bıçak almak mantıklı mı? Yani ileride satarken falan zorluk çıkarır mı? Falchion night skinini vanilla ile değiştireceğim. Vanilla çok iyi duruyor oyun içni de.

Peki sizce vanilla bıçak almak mantıklı mı? Yani ileride satarken falan zorluk çıkarır mı? Falchion night skinini vanilla ile değiştireceğim. Vanilla çok iyi duruyor oyun içni de.
Vanillalar iyidir sade seviyorsan gayet mantıklıdır.

Hangi bıçak olduğuna göre değişir. Satmak için alıyorsanız vanilla yerine daha çok tercih edin bir skine yönelin.

Hangi bıçak olduğuna göre değişir. Satmak için alıyorsanız vanilla yerine daha çok tercih edin bir skine yönelin.

Falchion night ile vanilla olanı takas ettim. Vanilla olanı çok güel geliyor gözüme. Işıkta bayağı bayağı parlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…