Satılık/Takas StatTrak Karambit | Crimson Web Field-Tested

shade_boi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mech Eng
★ StatTrak™ Karambit | Crimson Web Field-Tested

Float'u düşük olduğu için diğer bıçaklardan daha pahalıdır.

Oyunu uzun süredir oynamadığım için satmaya karar verdim. Steam Analyst fiyatı 4500 küsür lira olarak gösteriyor. Market fiyatı 500 dolar.

Benim fiyatım pazarlıksız 3800 TL.

Profil linkim https://steamcommunity.com/profiles/76561198012153176

MjA0ODMw.jpg

Son düzenleme:
Bynogame fiyatını veya yurtdışı fiyatlarına baktıktan sonra fiyatlandırma yapsanız daha mantıklı olabilirmiş.

Bynogame fiyatını veya yurtdışı fiyatlarına baktıktan sonra fiyatlandırma yapsanız daha mantıklı olabilirmiş.
"Steam Analyst fiyatı 1900 küsür lira olarak gösteriyor. " demişim zaten. Normalde markette 350 dolar olan bıçak.

Baltalama gibi algılama ama benim gördüğüm Bynogame'de 1600, yurtdışı sitelerde 220-230 dolar civarına gidiyor. Kesin olmamakla birlikte ufak bir gözlem.

Baltalama gibi algılama ama benim gördüğüm Bynogame'de 1600, yurtdışı sitelerde 220-230 dolar civarına gidiyor. Kesin olmamakla birlikte ufak bir gözlem.
Bahsettiğin bıçak 0.37 FV yani Well-Worn. Bir tane 0.25 FV var o da 1667 TL istiyor. Benimki 0.19 FV 1800 TL istiyorum. Gayet makul fiyatlandırma...

Hocam içinde çok fazla oyun bulunan (yaklaşık 60) PSN hesabıyla takas yapmayı düşünür müsün?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı