Steallaris almaya değer mi?

zadigs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, strateji oyunu almayı duşunuyorum da Steallaris bayağı hoşuma gitti, oyun Online mı? Ya da tek başına oynanabilir mi? Tek başıma oynamak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla Türkçe yaması yok. Ona göre tercih et. Sanırım tek başına oynayamazsın.

Değer. Türkçe yaması da var. Tüm DLC ler var bende. Tüm paradox oyunlarında full dlc ye sahibim. Stellaris ten pişman olmassın. Zibilyon tane yol, Zibilyon tane gizemli olay var. Çok zevkli ve zorlu bir oyun.

Tek oyunculu offline oynanabilir ve Türkçe yapmak mümkün, Oyun ek yama gerekiyor Türkçe için ..
Irklar Uzayda tüccar olma ve yönetim şekli gibi şeyler var.
İlk insan seçersen tüm emeğin boşa gider bu yüzden YouTube videolar izle öyle karar ver.
Binlerce Yönetim şekli ve sömürge olayı var 39 dolar için değmez 5 10 dolar deseler neyse de çok pahalı.
Oyun güzel ama öğrenmesi zor uzun oyun yinede alma derim. Kaçak bulabilirsen 5 dolara ilan birak seni bulurlar

Oyun sinle player ve almaya değer. Öğrenme aşaması uzun sürse de baya zevk alacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…