Stealseries Rival 3 vs. Rival 300S

Merhaba.
2016'dan beri Razer DeathAdder Chroma kullanıyorum. Orjinal skatezleri bittiği için sorun yaşadım. Yurt dışından 5 set getirdim ama çok hızlı ve kalitesiz geldikleri için alışamadım. Hatta sürtünmeyi arttırmak için skatezleri zımpalara ile kazıdım. Elim 18 cm civarında, palm grip şeklinde kullanıyorum. Counter-Strike için alıyorum.
300₺ kadar bir bütçe ayırdım. Aklımda SteelSeries Rival 3 var. Ancak videolardan gördüğüm kadarıyla biraz ufak gibi geldi. Bir diğeri ise Rival 300S. Bu iki Mouse'u kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
2016'dan beri Razer DeathAdder Chroma kullanıyorum. Orjinal skatezleri bittiği için sorun yaşadım. Yurt dışından 5 set getirdim ama çok hızlı ve kalitesiz geldikleri için alışamadım. Hatta sürtünmeyi arttırmak için skatezleri zımpalara ile kazıdım. Elim 18 cm civarında, palm grip şeklinde kullanıyorum. Counter-strike için alıyorum.
300₺ kadar bir bütçe ayırdım. Aklımda SteelSeries Rival 3 var. Ancak videolardan gördüğüm kadarıyla biraz ufak gibi geldi. Bir diğeri ise Rival 300S. Bu iki Mouse'u kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim.

Bende 310 var yandaki kauçuklar söküldü ve tekerlek tuşuda bozuldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı