G gkhnbcr Hectopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 38 5 Kasım 2017 #1 Arkadaşlar ben CS:GO'yu 1aydan az süre önce aldım ve Steam Guard'ı da yaptım ama hala 30 günlük bekleme diyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar ben CS:GO'yu 1aydan az süre önce aldım ve Steam Guard'ı da yaptım ama hala 30 günlük bekleme diyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 5 Kasım 2017 #2 Steam Guard kurduktan sonra 15 gün beklemelisiniz.
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 5 Kasım 2017 #3 Steam Guard'ı başarılı bir şekilde aktifleştirdikten sonra 15 gün beklemeniz gerek. Giriş yaptığınız cihazları 7 günden daha fazla süre boyunca Steam Guard ile kullanmış olmanız gerek.
Steam Guard'ı başarılı bir şekilde aktifleştirdikten sonra 15 gün beklemeniz gerek. Giriş yaptığınız cihazları 7 günden daha fazla süre boyunca Steam Guard ile kullanmış olmanız gerek.