Ayazu Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 88 22 Aralık 2020 #1 Steam Guard'ım var, telefondan doğruluyorum fakat eşya satınca beklemeye alıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
halloweise Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 379 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Eskişehir 22 Aralık 2020 #2 Steam Guard'ınızı yeni aktif ettiyseniz ondan olabilir. Steam Guard aktif edildikten sonra 15 gün pazar banı yiyorsunuz.
Steam Guard'ınızı yeni aktif ettiyseniz ondan olabilir. Steam Guard aktif edildikten sonra 15 gün pazar banı yiyorsunuz.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 Ayazu dedi: Steam Guard'ım var, telefondan doğruluyorum fakat eşya satınca beklemeye alıyor. Eki Görüntüle 795081 Genişletmek için tıkla... Steam mobil doğrulayıcının 7 gün aktif olması gerekir. (Çözüm)
Ayazu dedi: Steam Guard'ım var, telefondan doğruluyorum fakat eşya satınca beklemeye alıyor. Eki Görüntüle 795081 Genişletmek için tıkla... Steam mobil doğrulayıcının 7 gün aktif olması gerekir. (Çözüm)
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 Ayazu dedi: Steam Guard'ım var, telefondan doğruluyorum fakat eşya satınca beklemeye alıyor. Eki Görüntüle 795081 Genişletmek için tıkla... Telefon doğrulamasını 7 gündür kullanıyor musunuz?
Ayazu dedi: Steam Guard'ım var, telefondan doğruluyorum fakat eşya satınca beklemeye alıyor. Eki Görüntüle 795081 Genişletmek için tıkla... Telefon doğrulamasını 7 gündür kullanıyor musunuz?
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #5 halloweise dedi: Steam Guard'ınızı yeni aktif ettiyseniz ondan olabilir. Steam Guard aktif edildikten sonra 15 gün pazar banı yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Pazar banı yese ilan ekleyemezdi. Mobil doğrulayıcı 7 gündür aktif kullanmıyor sanırım (çözüm)
halloweise dedi: Steam Guard'ınızı yeni aktif ettiyseniz ondan olabilir. Steam Guard aktif edildikten sonra 15 gün pazar banı yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Pazar banı yese ilan ekleyemezdi. Mobil doğrulayıcı 7 gündür aktif kullanmıyor sanırım (çözüm)
halloweise Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 379 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Eskişehir 22 Aralık 2020 #6 M7sTy dedi: Pazar banı yese ilan ekleyemezdi. Mobil doğrulayıcı 7 gündür aktif kullanmıyor sanırım (çözüm) Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam. Ben Steam Guard'ı kaldırıp hemen ardından aktif ettikten sonra 15 gün ban yemiştim. Ona dayanarak söyledim.
M7sTy dedi: Pazar banı yese ilan ekleyemezdi. Mobil doğrulayıcı 7 gündür aktif kullanmıyor sanırım (çözüm) Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam. Ben Steam Guard'ı kaldırıp hemen ardından aktif ettikten sonra 15 gün ban yemiştim. Ona dayanarak söyledim.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #7 halloweise dedi: Muhtemelen hocam. Ben Steam Guard'ı kaldırıp hemen ardından aktif ettikten sonra 15 gün ban yemiştim. Ona dayanarak söyledim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ama o 15 gün de hiç ilan ekleyemiyorsunuz bile.
halloweise dedi: Muhtemelen hocam. Ben Steam Guard'ı kaldırıp hemen ardından aktif ettikten sonra 15 gün ban yemiştim. Ona dayanarak söyledim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ama o 15 gün de hiç ilan ekleyemiyorsunuz bile.