4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 25 Şubat 2023 #1 50TL kasa geldi bekleme sonu 12 Mart diyor. Daha geçen hafta kasa geldi hemen sattım şimdi neden böyle oldu?
50TL kasa geldi bekleme sonu 12 Mart diyor. Daha geçen hafta kasa geldi hemen sattım şimdi neden böyle oldu?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.797 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Şubat 2023 #2 SASİNİN ASKERİ dedi: 50TL kasa geldi bekleme sonu 12 Mart diyor. Daha geçen hafta kasa geldi hemen sattım şimdi neden böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam mobil guard ile alakalı bir şey yaşadınız mı hiç? Artı 0 Eksi
SASİNİN ASKERİ dedi: 50TL kasa geldi bekleme sonu 12 Mart diyor. Daha geçen hafta kasa geldi hemen sattım şimdi neden böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Steam mobil guard ile alakalı bir şey yaşadınız mı hiç?
KS KS 4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 25 Şubat 2023 #3 Joseph12 dedi: Steam mobil guard ile alakalı bir şey yaşadınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Mobilden Diğer hesaba QR ile giriş kısmını ayarlamıştım. Satış yaptığım hesapla alakası yok ama. Artı 0 Eksi
Joseph12 dedi: Steam mobil guard ile alakalı bir şey yaşadınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Mobilden Diğer hesaba QR ile giriş kısmını ayarlamıştım. Satış yaptığım hesapla alakası yok ama.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.797 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Şubat 2023 #4 SASİNİN ASKERİ dedi: Mobilden diğer hesaba QR ile giriş kısmını ayarlamıştım. Satış yaptığım hesapla alakası yok ama. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparken kendi hesabınızdan çıkış yapmış mıydınız? Artı 0 Eksi
SASİNİN ASKERİ dedi: Mobilden diğer hesaba QR ile giriş kısmını ayarlamıştım. Satış yaptığım hesapla alakası yok ama. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparken kendi hesabınızdan çıkış yapmış mıydınız?
KS KS 4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 25 Şubat 2023 #5 Joseph12 dedi: Bunu yaparken kendi hesabınızdan çıkış yapmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece telefondan guard kısmından kodu okuttum o kısmı ayarladım hepsi bu. Satışı olan hesabı ellemedim. @Joseph12 Ne oldu hocam neden üzgün attınız? Hesaba bir şey olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Joseph12 dedi: Bunu yaparken kendi hesabınızdan çıkış yapmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece telefondan guard kısmından kodu okuttum o kısmı ayarladım hepsi bu. Satışı olan hesabı ellemedim. @Joseph12 Ne oldu hocam neden üzgün attınız? Hesaba bir şey olmaz değil mi?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.797 Makaleler 3 Çözümler 59 25 Şubat 2023 #6 SASİNİN ASKERİ dedi: Hayır sadece telefondan guard kısmından kodu okuttum o kısmı ayarladım hepsi bu. Satışı olan hesabı ellemedim. @Joseph12 Ne oldu hocam neden üzgün attınız? Hesaba bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hesabınıza bir şey olmaz. Üzgün atmamın sebebi bu sorunun sebebi %90 ihtimalle Steam mobil guard ile alakalı oluyor ama sizde öyle olmamış o yüzden sebebini bilemediğim için üzgün attım. Artı 0 Eksi
SASİNİN ASKERİ dedi: Hayır sadece telefondan guard kısmından kodu okuttum o kısmı ayarladım hepsi bu. Satışı olan hesabı ellemedim. @Joseph12 Ne oldu hocam neden üzgün attınız? Hesaba bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hesabınıza bir şey olmaz. Üzgün atmamın sebebi bu sorunun sebebi %90 ihtimalle Steam mobil guard ile alakalı oluyor ama sizde öyle olmamış o yüzden sebebini bilemediğim için üzgün attım.