Steam 21 level oldum fakat CS:GO verilmedi

Atilla Ergöz

Decapat
Arkadaşlar herkese merhaba. Bildiğiniz üzere içinde bulunduğumuz Ocak 2019 içerisinde Steam CS:GO için yeni bir güncelleme getirdi ve Steam leveli 21 olup CS:GO oyununun prime statüsüne sahip olmayan oyuncular prime olacaktı.

Benim iki adet Steam hesabım var, birinde sadece CS:GO, diğerinde PUBG, R6S oyunları mevcut. PUBG ve R6S hesabım 21 level ve ben her CS:GO oynamak istediğimde hesap değiştirmekten sıkıldım. Zaten rütbeyi çok umursayan biri değilim yeni hesaba geçmem bana bir şey kaybettirmez. Konunun özü şu ki: Ben nasıl CS:GO prime statüsüne ücretsiz erişebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplarını birbirine bağla girişe çıkışa gerek kalmaz doğrudan oynarsın istediğin oyunu.

Steam desteğe gidersen yaparlar

Sen biraz farklı yaklaşmışsın olaya. Oyun içi rütben 21 level olacak. Steam level'in 21 değil. İstersen steam level 0 olsa dahî, cs'de 21 level olup seçkin açabilirsin.
Kanser bi tip değilim ama steam leveli 0 olduğu zaman seçkin olmak imkansız

Steam seviyesi değil CS GO seviyesi 21 olması gerekiyor. Steam seviyesi ile prime hesap arasında bir ilişki bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…