Steam 3 Gündür İade Etmedi

eqho

Kilopat
Steam'den 3 gün önce Wallpaper Engine satın aldım. Ancak beklentilerimi karşılamadı diyebilirim. Ben de sonradan iade edip yaz indirimlerinden Rust alırım dedim, iade talebi oluşturdum. Kayıtlarda 0.6 saatim var. Ancak 3 gündür iade gerçekleşmedi. Tekrardan atmalı mıyım yoksa 1-2 güne gerçekleşir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende CS:GO yükseltmesini iade etmiştim yaklaşık 1 hafta sürdü senin paranı da bir kaç güne iade ederler büyük ihtimalle. Zaten iade talebin varsa bir kere daha talep oluşturamazsın diye biliyorum zaten.

1-2 güne gerçekleşir eğer aynı gün içinde 3-4 oyun iade etmediysen ve 2 saatten az oynadıysan, 14 gün geçmediyse kabul ediyorlar diye biliyorum.

Steam iade işlemlerini yaklaşık 1 hafta içinde hallediyor.Hatta yanlış hatırlamıyorsam iade ederken bunu belirtiyor olası lazım.

Sabır dostum, sabır.

16 Gündür bekliyorum hatta bankaya harcama itiraz dilekçesi göndermem de gerekti ve hala iadem yok ortada. Steam Games iadeyi anında gerçekleştiriyor fakat bu bankayla alakalı bir durum.

16 Gündür bekliyorum hatta bankaya harcama itiraz dilekçesi göndermem de gerekti ve hala iadem yok ortada. Steam Games iadeyi anında gerçekleştiriyor fakat bu bankayla alakalı bir durum.
Şöyle bir şey var ki ben steam cüzdan bakiyemle aldım

Çok kötü bir durum arada mı kaldı acaba para dostum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…