Steam 5 dolar kilidi açmak için oyun önerisi

Chefchaouen

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ümraniye
Daha fazla  
Meslek
Okuyor
Steam'de 5 dolarlık kilit açmak için oyun alacağım ama Steam dolar kurunu kaça sabitledi bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun almak zorunda değilsin. Steam cüzdanına 5 dolar değerinde TL yüklemesi yaparsan da kısıtlaman kalkar. Ben de bu şekilde kısıtlamayı kaldırdım. İndirimleri takip ederek canımın istediği bir oyunu almayı planlıyorum :D.

Öncelikle merhabalar dolar büyük ihtimal 6.5 gibi bir şey Steam'de ama şu an 6.8 civarlarında eğer vaktin varsa PUBG'nin 43.50 TL olmasını bekle garanti 5 dolar seviyesini geçersin.

Öncelikle merhabalar dolar büyük ihtimal 6.5 gibi bir şey Steam'de ama şu an 6.8 civarlarında eğer vaktin varsa PUBG'nin 43.50 TL olmasını bekle garanti 5 dolar seviyesini geçersin.

Hesap kısıtlamanı 35-40 lira cüzdan bakiyesi yükleyerek kaldır daha sonra CS:GO'dan falan kutu düşürürsen pazarda satarsın. PUBG indirime girince alırsın arkadaşın da dediği gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı