Steam 50-100 TL Oyun Önerisi

EgeKagan

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biliyorsunuz ki Steam yeni yıl indirimleri yaklaştı. 10 güne indirimler başlayacak. Bu yüzden 50-100 TL arası oyun öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Klasik oyunların çoğu (GTA, PUBG, CS) var. Bu yüzden daha farklı oyunlar yazarsanız sevinirim. Daha çok strateji yoğunluklu oyunlar önerirseniz sevinirim.
 
Malum yılbaşı da geldi.

İndirimler varken arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz, online oynarsanızda oyuncuların sizi sinir etmeyeceği veya single player olarak da sizi sıkmayacak oyun düşünüyorsanız;
-Dayz
-Unturned
-CS:GO
-PUBG
-Şuan için Ubisoft'un bedava verdiği 3 oyun.
-Metro 2033/Last Light
-Doom 3
-Far Cry 1
-The Walking Dead
-Star Wars Battlefront
-Commenned Criminal Origins
-F.E.A.R Serisi
-Hacknet
-Half Life
-Portal 1/2
-Left 4 Dead 1/2
-S.T.A.L.K.E.R Serisi
-S.T.A.L.K.E.R Lost Alpha (Oyun ücretsiz sadece ilk oyuna sahip olmanız ve üzerine bu modu kurmanız yeterli.)
-Time Shift
-Rise Of Nations Serileri

Şuanlık aklıma bunlar geldi. Aklıma geldikçe yazarım tekrardan konuya.
 
Fps * R6
Macera * The Forest, Rust, Dead by Daylight
Strateji * Sid Meier's Civilization V, Europa Universalis IV, Hearts of Iron IV
 
Monopoly Plus tam sana göre ozaman oyunun içindeki classic board olanın video larını izle, strateji tarzı bir oyun ve çok zevkli,klasik kuralın yerine farklı kurallar da var mesela snake eyes diye bir kural var zarları 1 ve 1 atarsan parana 1000 monopoly parası ekleniyor gibi veya istediğin taşınmaza tam set yapmadan ev yapabilirsin gibi yada baslangıca geldiginde istediğin bir taşınmaza ilerlemek veya 400m almak gibi kurallar var, eğlenceli bir oyun.
 
Overwatch 90TL. Doom bazı key mağazalarında 50 TL civarı. SOS pek bilinmeyen bir oyun şuan 50TL daha yeni çıktığı için indirimli fiyatını bilmiyorum fakat bir göz atıp araştırmanda fayda var. Dying Light indirimde 24TL. Astroneer indirimde 26TL.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı