Steam 7 gündür iade yapmıyor

BizonHasan

Picopat
Daha fazla  
Steam üzerinden internet Cafe Simulator aldım 105 dakika oyun sürem var. Aldığım gün iade talebinde bulundum. 7 gün geçti ve hala ne bir Red ne bir kabul hiçbir mesaj gelmedi internet Cafe Simulator iadesiyle ilgili.

Steam üzerinden internet Cafe Simulator aldım 155 dakika oyun sürem var. Aldığım gün iade talebinde bulundum. 7 gün geçti ve hala ne bir Red ne bir kabul hiçbir mesaj gelmedi internet Cafe Simulator iadesiyle ilgili.
2 saatin üstünde oyunları iade edemezsin.

2 saat geçirmişsin oyunda. İade veremezsin.

''Satın alındıktan sonra iki hafta ve toplam oynama süresi iki saati geçmemiş olan Steam mağazasındaki oyunlar ve yazılımlar Steam iadesi için elverişlidir. Aşağıda diğer satın alma türleri ile iadelerin nasıl çalıştığına dair bir genel bakışı yer almaktadır.''

Herkes 120dk üzeri oynamışsın gelmez demiş ama arkadaşa red cevabı da vermemişler iadeyi iptal edip tekrar deneyin 14 günü geçince tümden yanar, 14 günü geçmeden tekrar deneyin hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…