zimento Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Steam aldığım öbür oyunun iadesini hızlıcıakabul etmesine rağmen A Way Out'u günlerdir kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Steam aldığım öbür oyunun iadesini hızlıcıakabul etmesine rağmen A Way Out'u günlerdir kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Temmuz 2023 #2 zimento dedi: Steam aldığım öbür oyunun iadesini hızlıcıakabul etmesine rağmen A Way Out'u günlerdir kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu ne zaman aldınız.
zimento dedi: Steam aldığım öbür oyunun iadesini hızlıcıakabul etmesine rağmen A Way Out'u günlerdir kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu ne zaman aldınız.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 zimento dedi: Steam aldığım öbür oyunun iadesini hızlıcıakabul etmesine rağmen A Way Out'u günlerdir kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer aldığınızdan itibaren 14 gün geçmediyse ve 2 saatten fazla oynamadıysanız onu da yakın zamanda iade etmiş olursunuz.
zimento dedi: Steam aldığım öbür oyunun iadesini hızlıcıakabul etmesine rağmen A Way Out'u günlerdir kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer aldığınızdan itibaren 14 gün geçmediyse ve 2 saatten fazla oynamadıysanız onu da yakın zamanda iade etmiş olursunuz.
zimento Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 Fikirsiz dedi: Hocam eğer aldığınızdan itibaren 14 gün geçmediyse ve 2 saatten fazla oynamadıysanız onu da yakın zamanda iade etmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Evet kuralları biliyorum ama aynı zamanda iade ettiğim oyunun çoktan para iadesi geldi o yüzden sordum. 444824 dedi: Oyunu ne zaman aldınız. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta gibi.
Fikirsiz dedi: Hocam eğer aldığınızdan itibaren 14 gün geçmediyse ve 2 saatten fazla oynamadıysanız onu da yakın zamanda iade etmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Evet kuralları biliyorum ama aynı zamanda iade ettiğim oyunun çoktan para iadesi geldi o yüzden sordum. 444824 dedi: Oyunu ne zaman aldınız. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta gibi.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.183 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 zimento dedi: Evet kuralları biliyorum ama aynı zamanda iade ettiğim oyunun çoktan para iadesi geldi o yüzden sordum. Geçen hafta gibi. Genişletmek için tıkla... Para İadesi geldiğine göre sıkıntı etmenize gerek yok
zimento dedi: Evet kuralları biliyorum ama aynı zamanda iade ettiğim oyunun çoktan para iadesi geldi o yüzden sordum. Geçen hafta gibi. Genişletmek için tıkla... Para İadesi geldiğine göre sıkıntı etmenize gerek yok