L Lprn43 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 32 25 Haziran 2021 #1 Steam'e giriyorum, görev yöneticisinde Steam gözüküyor fakat 5 saniye sonra kapanıyor.
mertinko Megapat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 566 Çözümler 8 25 Haziran 2021 #2 Steam'i silip yeniden kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.644 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #3 Lprn43 dedi: Steam'e giriyorum, görev yöneticisinde Steam gözüküyor fakat 5 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aç kapa yapın tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Lprn43 dedi: Steam'e giriyorum, görev yöneticisinde Steam gözüküyor fakat 5 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aç kapa yapın tekrar deneyin.
KS KS L Lprn43 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 32 25 Haziran 2021 #4 @mertinko öyle yapınca oyunlar gidiyor ve PC'yi kapıyıp açınca yine aynı oluyor. beyemirs dedi: Bilgisayarı aç kapa yapın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
@mertinko öyle yapınca oyunlar gidiyor ve PC'yi kapıyıp açınca yine aynı oluyor. beyemirs dedi: Bilgisayarı aç kapa yapın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.644 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #5 Lprn43 dedi: @mertinko öyle yapınca oyunlar gidiyor ve PC'yi kapıyıp açınca yine aynı oluyor. Olmadı. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bakabilirsin bende olmuştu aç kapa yapınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
Lprn43 dedi: @mertinko öyle yapınca oyunlar gidiyor ve PC'yi kapıyıp açınca yine aynı oluyor. Olmadı. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bakabilirsin bende olmuştu aç kapa yapınca düzelmişti.
KS KS L Lprn43 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 32 25 Haziran 2021 #6 beyemirs dedi: YouTube'dan bakabilirsin bende olmuştu aç kapa yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulamadım o yüzden buraya yazdım. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: YouTube'dan bakabilirsin bende olmuştu aç kapa yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulamadım o yüzden buraya yazdım.
Salim23 Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer . 25 Haziran 2021 #7 Lprn43 dedi: @mertinko öyle yapınca oyunlar gidiyor ve PC'yi kapıyıp açınca yine aynı oluyor. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunların hesap gitmediği sürece senin zaten? Artı 0 Eksi
Lprn43 dedi: @mertinko öyle yapınca oyunlar gidiyor ve PC'yi kapıyıp açınca yine aynı oluyor. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunların hesap gitmediği sürece senin zaten?
KS KS L Lprn43 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 32 25 Haziran 2021 #8 Siliniyor manasında. Artı 0 Eksi
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #9 Yaz indirimlerinden dolayı sunucular çökmüş olabilir. Bu tarz durumlar bu dönemlerde yaşanabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS L Lprn43 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 32 25 Haziran 2021 #10 LorenzoMatterhorn dedi: Yaz indirimlerinden dolayı sunucular çökmüş olabilir. Bu tarz durumlar bu dönemlerde yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bekleyelim o zaman teşekkürler. Artı 0 Eksi
LorenzoMatterhorn dedi: Yaz indirimlerinden dolayı sunucular çökmüş olabilir. Bu tarz durumlar bu dönemlerde yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bekleyelim o zaman teşekkürler.