xxxstrndg Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #1 Bilgisayarıma, yeni ekran kartı takınca bu hatayı vermeye başladı: "Failed creating window/d3d surface for Big Picture" Cevaplarınızı bekliyorum.
Bilgisayarıma, yeni ekran kartı takınca bu hatayı vermeye başladı: "Failed creating window/d3d surface for Big Picture" Cevaplarınızı bekliyorum.
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #2 Ekran kartını taktıktan sonra DDU ile temiz kurulum yaptınız mı?
xxxstrndg Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #3 PunishmentGazi dedi: Ekran kartını taktıktan sonra DDU ile temiz kurulum yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha DDU ne demek onu bile bilmiyorum ve, başka bir sorunda AMD software ile ekran kartının driverini kurarken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu gidişle format atıcam.
PunishmentGazi dedi: Ekran kartını taktıktan sonra DDU ile temiz kurulum yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır daha DDU ne demek onu bile bilmiyorum ve, başka bir sorunda AMD software ile ekran kartının driverini kurarken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu gidişle format atıcam.
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #4 DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi