Çözüldü Steam açılırken "Steam needs to be Online" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Steam bayağıdır açılmıyor neredeyse her şeyi yaptım hata burada.
İnternetim hızlı ve kablo ile bağlı sabit hızda.

Dosya Ekleri

• 1657401551600.png
    1657401551600.png
    28,7 KB · Görüntüleme: 56
Çözüm
Steam klasöründen "Steam.exe" ve "steamapps" adlı klasör hariç her şeyi silin ve Steam'i yeniden başlatmayı dener misin?

Düzeltme: Eğer olmaz ise bu linke de bakmanı tavsiye ederim;

Hocam onu denedim forum forum geziyorum. Attığın linke bakıp geri döneceğim.

Steam klasöründen "Steam.exe" ve "steamapps" adlı klasör hariç her şeyi silin ve Steam'i yeniden başlatmayı dener misin?

O linkteki dosyalar bende yok. Sil kur yaptığım için çok az dosya var.
1657443136412.png

"Windows Tuşu + R" basarak "Çalıştır" açıp "regedit" yazarak kayıt defteri düzenleyicisini açtıktan sonra aşağıdaki yolu izleyerek düzeltmeyi yapmanız gerekmektedir.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows seçtikten sonra ekranın sağında CSDVersion değerini 0 yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Hocam onu denedim forum forum geziyorum. Attığın linke bakıp geri döneceğim.

O linkteki dosyalar bende yok. Sil kur yaptığım için çok az dosya var.
1657443136412.png

"Windows Tuşu + R" basarak "Çalıştır" açıp "regedit" yazarak kayıt defteri düzenleyicisini açtıktan sonra aşağıdaki yolu izleyerek düzeltmeyi yapmanız gerekmektedir.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows seçtikten sonra ekranın sağında CSDVersion değerini 0 yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı