Steam açılmıyor

Ahmet Yorulmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Steam uygulamasından ne bir oyun indirebiliyorum ne de güncelleme yapabiliyorum. Steam sildim ve tekrar yükleyeyim dedim. Diyor ki = Steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır. Lutfen ağ bağlantınızı doğrulayın ve yeniden deneyin. İnternetim ile her yere giriş yapılıyor. Epic Games ile oyun indirmek ya da herhangi bir şey yapılıyor. Sadece Steam'de sorun yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Revo Uninslader gibi 3. parti uygulamalar ile kalıntıları komple silerek programı kaldırın. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın. Steami tekrardan kurun ama farklı konuma kurun.

Revo Uninslader gibi 3. parti uygulamalar ile kalıntıları komple silerek programı kaldırın. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın. Steami tekrardan kurun ama farklı konuma kurun.
Hocam Şimdi sildim dediğin uygulama ile steami. Mesela D ye mi kurayım steami yoksa c de ama farklı bir yerdemi olsun

Dosya Ekleri

• steam problem.png
    steam problem.png
    139,5 KB · Görüntüleme: 30
Kurdum fakat yine aynı sorun oluştu. Bu sefer hesabıma girdim ama şöyle diyor

Bu sorun

• Steam dizinine girdikten sonra, steamapps klasörü ve Steam.exe klasörü dışındaki tüm dosya ve klasörleri silin.
  • Ardından Steam.exe'ye tıklayın ve Steam'in tekrar indirip kurmasını bekleyin.
  • Steamapps klasörünü silmediğinizde, tüm oyunlarınız PC'nizde kalacak, böylece onları tekrar indirmeniz gerekmeyecek.
Bunu dene bakalım.

Olmazsa Steam'ı çevrimdışı modda başlat ve çevrimiçi moda geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı