Steam ağ hatası

649338

Decipat
Makaleler
4
Herkese selam. Bugünkü sorum Steam hesabıma ilk defa yükleme yaptım az önce(Arkadaşımın bilgisayarından yükleme yaptım sorun yoktu).Şimdi kendi bilgisayarıma Steam uygulamasını yükledim ancak hesabıma girince ağ hatası, çevrimdışı başlat diyor. Ama hiçbir şekilde açılmıyor. Ne yapmalıyım?(Not: Windows 7 kullanıyorum)

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    273,1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminizi resetlemeyi deneyebilirsiniz. Veya oyununuzu indirirken arka planda internetine ağır yük olacak bir program açmayın. Ve münkünse Ethernet kablosu kullanın.

Modemi resetleyip tekrar denediniz mi?
başka internetle de denedim. Sonuç aynı. Silip yükledim de. Ama olmuyor.

Modeminizi resetlemeyi deneyebilirsiniz. Veya oyununuzu indirirken arka planda internetine ağır yük olacak bir program açmayın. Ve münkünse Ethernet kablosu kullanın.
hocam hesabıma giremiyorum bile. Ethernet de maalesef mümkün değil. Steamda bir bug falan mı var acaba?

Son düzenleme:
Başka internetle de denedim. Sonuç aynı. Silip yükledim de. Ama olmuyor.

Hocam hesabıma giremiyorum bile. Ethernet de maalesef mümkün değil. Steam'de bir bug falan mı var acaba?

Speedtest sonuçların nedir?

0.4 Mbps hocam. Dün akşam üzeri yoktum şimdi gördüm mesajınızı. Taahhüdüm bitecek, 1ay kaldı. Ama başında 10Mbps alırken şimdi 0.4 düştü. :/ ama acabilfim sonunda.

Dostum bu hız (0.4Mbps) çok düşük Steam zaman aşımından dolayı ağ hatası veriyor. Wi-Fi veya Ethernet adapterinin sürücüsünü güncellemeyi dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…